Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 6 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

OMG! Dit is de oudere vrouw die Prins Harry ontmaagde

Prins Harry deed na vele tv-optredens en interviews ook nog eens heel wat opvallende onthullingen in zijn boek, Spare. Een van de meest besproken stukken uit zijn boek is zijn dronken ontmaagding met een oudere vrouw. Wie deze vrouw is, was nog niet duidelijk. Tot nu.

Zo krijgt de naam van zijn boek, Spare, een wel heel scheve betekenis.

Prins Harry lanceerde een tell-all boek vol onthullingen

Het is zo’n maand geleden dat Prins Harry, de zoon van Prins Charles en Prinses Diana, een nieuwe bom dropte door zijn eigen boek uit te brengen. Niet zomaar een boek over zijn leven, nee een biografie waarin hij alles vertelt over wat het zijn bekendheid en zijn taken voor het Britse Koningshuis met hem hebben gedaan. Het boek staat vol met shocking onthullingen en opvallende inzichten. Een van de onderwerpen in zijn boek is wel héél persoonlijk. Hij beschreef namelijk zijn ontmaagding.

De ontmaagding van Prins Harry

Waar je je niet kunt voorstellen dat royals ook gewoon mensen zijn, naar de wc gaan en hun kont af moeten vegen hoort er daarbij nog eentje in het rijtje, namelijk royals die seks hebben. Vreemd idee, maar toch eigenlijk gewoon doodnormaal en gezond. Tja, Prins Harry wist de wereld wel heel erg te verrassen met een hoofdstuk in zijn boek. In het hoofdstuk vertelt hij dat hij als jongen op Eton alles wilde doen om op te vallen. Hij dronk veel, gebruikte cocaïne én werd ontmaagd op een openbare plek. Hij had namelijk, op zijn 16e, voor het eerst seks met een oudere vrouw. Ze waren beide dronken en ze behandelde hem naar eigen zeggen als “jonge hengst” behandelde in een veldje achter een pub.

“I mounted her quickly, after which she spanked my ass and sent me away. One of my many mistakes was letting it happen in a field, just behind a very busy pub. No doubt someone had seen us.” schreef de voormalige prins. Aan beeldende herinneringen geen gebrek, voor een gebeurtenis van 21 jaar geleden als je het ons vraagt.

Dit is de vrouw die prins Harry ontmaagde

Zoals verwacht was de wereld in shock, maar dat is niet alles. De vrouw over wie het verhaal gaat viel ook bijna van haar bank af toen ze weet kreeg van de onthullingen. Meer dan 21 jaar hebben zowel de prins als zij het geheim voor zich gehouden – tot nu – en ook zij vindt daar wat van.

De vrouw waar prins Harry zijn eerste seksuele avontuurtje mee beleefde, was geen onbekende die hij in de pub had opgedaan. De vrouw, die op het moment van de ontmaagding 19 jaar was, werkte als de stalknecht van Harrys vader, (toen nog) prins Charles. Ze is verbaasd dat hij nu háár privacy schaadt, terwijl dat juist is waar hij zelf al jaren samen met zijn vrouw Meghan Markle voor vecht. Volgens haar heeft hij haar leven op de kop gezet voor vier zinnen in zijn memoir.

Graafmachine bestuurder en moeder

De vrouw, genaamd Sasha Walpole, kwam ervoor uit dat zij de vrouw in zijn boek is. Ze was met haar kinderen tv aan het kijken toen ze meerdere berichtjes binnen kreeg van mensen van vroeger waar ze al lang geen contact meer mee had. Voor de mensen waar zij in die tijd mee om gingen was het niet lastig om bij het lezen van het boek te achterhalen dat zij het was. Tot het ontvangen van de berichtjes wist Sasha niet dat de prins toentertijd nog maagd was.

Opvallend genoeg is het leven van de voormalige koninklijke stalknecht nooit heel glamoureus geworden. Momenteel werkt de 40-jarige als graafmachine bestuurder in de landbouw en heeft ze twee kinderen. In een interview met Daily Mail kwam ze naar voren met haar eigen verhaal.

Zo bracht (nu king) Charles het nieuws over Diana’s dood aan de jonge prins Harry

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.