Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 2 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG: Spotify test een karaoke-modus waarbij je kunt meezingen met je favo hits

Zing jij graag? Dan hebben we goed nieuws voor je. Spotify test namelijk een karaoke-functie bij een aantal appgebruikers. Na het meezingen met een liedje krijgen gebruikers een score van 0 tot 100 procent om te zien hoe jouw skills zijn.

Spotify Karaoke

Of je nou houdt van de Spice Girls, Britney Spears, Harry Styles, Beyoncé of Justin Bieber.. je kunt nu meezingen met al je favoriete nummers in de Spotify-app. Tenminste, een aantal gebruikers kunnen dat nu. De app test namelijk een karaoke-functie uit waarbij je in je microfoontje kunt zingen en dan krijg je een score te zien. Hoe goed ken jij de tekst?

De karaoke-functie is volgens de testgebruikers beschikbaar via een Zing-knop met een microfoon-icoontje in de rechterbovenhoek van het scherm met de songteksten, zo is te lezen op RTL. Als het nummer afgelopen is krijg jij punten voor je optreden.

TikTokker @lyramooon is een van de gelukkigen die dit mag uitproberen en deelt deze nieuwe functie met haar volgers:

@lyramooon

#greenscreenvideo okay! Not what i expected! Thats’s okay! #spotify #karaoke #arianagrande #bangbang

♬ original sound – gaelle! 🌈

Een andere TikTokker, @.lozzaaa laat ons zien hoe deze functie werkt en waar je precies moet klikken. Eigenlijk is het heel makkelijk, maar oordeel zelf:

@.lozzaaa

Reply to @louzivert #fyp #spotifywrapped #karaoke

♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush

Vorig jaar introduceerde Spotify ‘Lyrics’, een functie waarbij de alle tekst van een nummer kan zien en dus in principe zelf al een karaoke-avond kunt houden.

Wij hopen dat de karaoke-functie snel wordt toegevoegd, zodat wij het allemaal kunnen proberen. Wanneer dit zal zijn weten we helaas nog niet maar we houden jullie op de hoogte.

Relatieadvies nodig? Deze podcasts over relaties en liefde zijn het luisteren waard

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.