Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson is terug op Instagram en het is nogal random

Het heeft even geduurd, maar Pete Davidson is weer terug op Instagram. Na maanden offline te zijn geweest, maak hij nu zijn comeback – soort van. Hij plaatst samen met Eli Manning een paar random video’s op Instagram.

En wij weten even niet wat we er nou van vinden.

Pete Davidson is terug op Instagram en het is nogal random

Op zijn nieuwe account @pete_eli10 gaat hij content delen met American football speler Eli Manning. “We both don’t have Instagram so we made one together. Pete Davidson 🤝🏻 Eli Manning” luidt de caption van het account. In de eerste post zien we Eli en Pete die praten tegen de camera en ze hun terugkeer op de app aankoningen – op hilarische wijze, natuurlijk.

Ook krijgen we een mini tattoo-tour van Pete, want hij laat zijn NY Footbaal tattoo zien. ”Confirmed.. Pete’s a Giants fan -Eli” staat er onder de foto. 

Wij zijn benieuwd met wat voor content dit duo ons in de toekomst gaat verrassen.

Pete Davidson en Emily Ratajkowski

Op Instagram mag Pete Eli dan aan zijn zijde hebben, IRL date hij met niemand minder dan Emily Ratajkowksi. Pete en Emily zijn al meerdere keren samen gespot, maar de laatste keer bezocht het verse koppel (?!) samen een NBA wedstrijd van the Memphis Grizzlies en the New York Knicks in Madison Square Garden.

De celebs kennen elkaar al jaren maar worden sindskort samen gespot, nadat Pete Emily een smsje stuurde ‘to get together to catch up.’ Inmiddels zijn ze op een paar dates geweest, waaronder Pete’s 29ste verjaardag in New York. Het model had zelfs speciaal voor Pete een cadeautje van NYC’s Three Lives & Company Bookstore.

Dit lijkt de goede kant op te gaan. Wij zijn benieuwd wanneer de twee voor het eerst samen op de rode loper verschijnen – of op Pete’s Instagram.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.