Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Prins William is jarig en daarom deelt Kate de liefste foto ooit op Instagram

Op de dag dat het officieel zomer wordt – vandaag dus – mag Prins William elk jaar een extra kaarsje uitblazen. Vandaag wordt hij 42 jaar en dat laat zijn vrouw Kate niet onopgemerkt voorbijgaan.

Ze plaatst een foto van haar gezin op Instagram, met William in de hoofdrol. Gotta love moderne royals en het inkijkje dat ze ons zo geven in hun normaal zo afgesloten leven.

Prins William viert 42e verjaardag

“Happy birthday Papa, we all love you so much! Cx”, schrijft Kate op het Instagram-account van @princeandprincessofwales. De foto laat een opvallend relaxed tafereeltje zien, het lijkt wel een Hollands gezin. Korte broek, springend in de duinen. Maar nee hoor, het is gewoon de troonopvolger van het Britse koningshuis. Gelukkig weten we dat William en Kate heel ander soort mensen zijn dan zijn (groot)ouders en dat vinden we maar wat leuk. Het jonge gezin spendeert het liefst tijd samen.

Hoe gaat het met Kate Middleton?

Momenteel is die quality time met elkaar nóg belangrijker, helemaal omdat Kate eerder dit jaar te horen kreeg dat ze kanker heeft. Ze ondergaat momenteel behandelingen inclusief chemo en dat is hartstikke zwaar. In haar eerste statement vertelde ze hoe ze haar kinderen, die al publiekelijk opgroeien, wil beschermen in dit proces.

Wanneer komt Kate terug in haar publieke rol?

De prinses van Wales, die ooit samen met echtgenoot prins William in het middelpunt van de aandacht stond, komt mogelijk niet terug in haar publieke rol. ”Kate’s team is reevaluating what she’s going to be able to take on when she comes back,” vertelt een insider deze week aan The US Weekly. “She may never come back in the role that people saw her in before.”

Op 15 juni verscheen ze wél samen met haar gezin tijdens de viering van de verjaardag van schoonvader Charles (zie kopfoto).

Is ‘Challengers’ realistisch? Dit zegt Serena Williams over de film

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.