Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Puppy Brunch? In dit Amsterdamse restaurant kan je brunchen met je hond op dierendag

Aankomende zondag is het weer dierendag en dat betekent dat wij onze trouwe viervoeters eens flink in het zonnetje zetten. En hoe kan dat beter dan met een heerlijke brunch samen?

Celia Amsterdam organiseert aankomende zondag een puppy brunch – en wij kunnen deze cuteness niet aan.

De puppy brunch bij Celia Amsterdam

Wandel op zondag 1 oktober samen met je viervoeter naar Celia Amsterdam voor een speciale Puppy Brunch. Ter ere van dierendag zet je jouw trouwe maatje in het zonnetje met Celia’s pupcakes en puppuccino’s.

Geniet zelf ook van luchtige blueberry pancakes, verrukkelijke breakfast bagels of de geliefde egg buns. Neem een foto met je ‘furry friend’ en je weekend is compleet. En zeg nou even eerlijk: dit is toch de leukste dierendag-activeit om met je hond te doen? Reserveer snel jullie plekje via de website van Celia.

Een NSMBL-favoriet

Eerder deze zomer bezochten wij Celia Amsterdam al voor een bottomless brunch. Het uitgebreide verslag vind je hier, maar we kunnen je alvast vertellen dat Celia een van onze favoriete brunchplekken in Amsterdam is.

De inrichting van Celia doet denken aan een ruimtelijke brunchzaak in Californië. Al voelden wij ons de dames uit Sex and the City, al brunchend met een mimosa. De keuken van Celia liet zich inspireren door de VS, maar bleef ver weg bij het vette fast food. Staan er burgers op het menu? Zeker, maar wel van het verfijnde soort. De kaart bestaat uit verschillende hartige en zoete gerechten, zoals bagels, salades, eieren en cinnamon buns (!).

Flexwerken met je hond

Niet alleen op dierendag wordt er bij Celia aan de honden gedacht, maar ook op de doordeweekse werkdagen.

Café Celia in Amsterdam biedt je de ultieme co-working ervaring – in samenwerking met MEOW – dé perfecte plek om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen terwijl je hond naast je ligt voor wat extra gezelschap! Een werkplek is inclusief onbeperkte barista koffie & thee, heerlijke voedzame lunch, toegang tot vergaderruimtes, nook voor videogesprekken en een lekker glas wijn tijdens Social Hour om de dag af te sluiten met gelijkgestemden.

Boek je plek hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.