Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Er komt een realityserie van de populaire Netflix-serie Squid Game

Squid Game: het was dé serie die 2021 compleet overnam. Iedereen praatte erover en niet zo gek, want de serie was verfrissend, emotioneel en vooral nagelbijtend spannend.

Hoewel iedereen geduldig aan het wachten is op een tweede seizoen, heeft Netflix nu aangekondigd dat er binnenkort een realityserie gebaseerd op Squid Game verschijnt.

Squid Game: The Challenge

Als jij terugdenkt aan Squid Game is de eerste gedachte die in je opkomt vast niet dat je die spelletjes zelf zou willen spelen. Zoals je je waarschijnlijk nog kunt herinneren ging bijna iedereen in de serie namelijk dood. Toch dachten 456 mensen daar anders over, want zij strijden in Squid Game: The Challenge voor $4,56 miljoen.

In Squid Game: The Challenge, de serie die vanaf 22 november op Netflix is te zien, gaan dus 456 échte spelers de strijd met elkaar aan. Ze strijden in een reeks games die zijn geïnspireerd op de originele show, maar er zullen ook verassende nieuwe toevoegingen verschijnen. Eén ding is in ieder geval zeker: hun strategieën en karakter zullen flink op de proef worden gesteld, terwijl concurrenten om hun heen worden uitgeschakeld.

Origineel

Het is alweer twee jaar geleden dat de bloedstollende serie online verscheen. In korte tijd groeide de serie uit tot de meest gekeken serie op Netflix ooit. Fans waren compleet obsessed en er gingen veel theorieën rond. Zo zou deze Jun-Ho-theorie de serie compleet veranderen. En fans gingen ook compleet los op TikTok over deze wereldwijde Squid Game-theorie.

Daarnaast werd elke aflevering onder de loep genomen. Zo weten we precies waarom Seong Gi-Hun zijn haar rood verfde. Daarnaast viel het fans ook al snel op dat de dood van belangrijke spelers op deze manier werden voorspeld in de serie. De serie zat dus vol aanwijzingen.

Ga jij deze spannende realityserie kijken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.