Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 14 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna en A$AP Rocky bewijzen weer dat ze het meest stijlvolle koppel EVER zijn

Afgelopen nacht was het tijd voor het Met Gala 2021. En natuurlijk kwam Rihanna haar vorige looks tijdens het gala overtreffen (als dat kan). Het is inmiddels geen verrassing meer dat de zangeres flink uitpakt tijdens het prestigieuze modefeest en ook dit jaar kleedde ze zich volgens het Amerikaanse thema. In een zwarte jurk met ruches, een beanie en diamanten van Bulgari straalde ze naast A$AP Rocky, die er eveneens stijlvol als altijd bijliep.

HOT COUPLE ALERT.

Rihanna tijdens Met Gala 2021

Rihanna behoort al jaren tot de best geklede celebrities tijdens het Met Gala. In 2018 zagen we haar in een outfit die deed denken aan de paus, in 2015 droeg ze een geweldige Guo Pei-jurk met gigantische sleep op de rode loper. Natuurlijk was het uitkijken naar de look waar RiRi dit keer in zou verschijnen, tijdens haar eerste Met Gala-moment met nieuwe liefde A$AP Rocky.

Rihanna en A$AP Rocky bewijzen met deze outfits dat ze het chicste koppel éver zijn

Hij vertelde eerder dat Rihanna absoluut de liefde van zijn leven is, in een interview met GQ. Ook gaf hij toen aan dat hij de relatie met haar boven het daten verkiest, “[It’s] so much better. So much better when you got the One. She amounts to probably, like, a million of the other ones. I think when you know, you know. She’s the One.” De interviewer beschrijft vervolgens dat A$AP Rocky “starts beaming like a teenager whose crush just accepted his prom invite” als ze over Rihanna praten. Ze verschijnen dan niet samen bij prom, maar wel op de beroemde trap van het Met Gala.

A$AP Rocky

Gisteravond was het dan eindelijk zover: we zagen het verliefde koppel op de loper van het Met Gala. Rihanna in een zwarte jurk van Balenciaga, hij in een esemble van patchwork van Eli Russell Linnetz. Niet alleen zag het koppel er geweldig uit, ze straalden ook naast elkaar.

ANGELA WEISS / AFP

Rihanna wordt in deze video geweigerd bij een club in NYC omdat ze geen ID bij zich heeft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.