Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: Is Rihanna bevallen van een jongetje?! Volgens de geruchten wel

Het voelt als de dag van gisteren dat zangeres Rihanna haar zwangerschap aankondigde en de hele wereld versteld deed staan met haar iconische zwangerschapsstijl. Nu, een aantal maanden later, klinken er overal geruchten dat Rihanna ondertussen bevallen is.

Rihanna en A$AP Rocky zouden een zoontje hebben gekregen.

Rihanna’s zwangerschap

Op 31 januari kwam het nieuws naar buiten dat Rihanna samen met A$AP Rocky in verwachting was van haar eerste kindje. Dit kondigde RiRi op een iconische manier aan: de zangeres liep door de straten van New York met een outfit waarin zij haar babybump trots deelde met de wereld.

Rihanna ASAP Rocky
DIGGZY/Shutterstock

In de maanden die volgden droeg Rihanna regelmatig gave looks en deed ze totaal geen moeite om haar babybump te verbergen. Fans waren op zijn zachtst gezegd obsessed met RiRi’s iconische zwangerschapsstijl en de zangeres kwam er regelmatig mee in het nieuws.

Niet zonder slag of stoot

In een periode waarin de zwangere Rihanna eigenlijk vooral zo veel mogelijk rust zou moeten hebben en zo min mogelijk stress, kwamen er in de laatste weken van haar zwangerschap toch wat vervelende nieuwtjes omtrent haar vriend A$AP Rocky naar buiten. Zo zou A$AP ontrouw zijn geweest en werd hij gelinkt aan Amina Muaddi, een schoenenontwerpster waar Rihanna nauw mee samenwerkt. Deze geruchten bleken -gelukkig- niet waar te zijn.

Een week later kwam het nieuws naar buiten dat A$AP Rocky opgepakt was op de luchthaven van Los Angeles. De rapper zou betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Even later kwam hij al vrij.

Rihanna bevallen van zoontje

Nu is er toch eindelijk weer fijn nieuws rondom Rihanna. TMZ meldt dat de zangeres op 13 mei 2022 in Los Angeles bevallen is van haar eerste zoontje. Súper leuk!

Fans waren al maanden aan het speculeren over het geslacht van het kindje. Velen waren er van overtuigd dat het kindje van Rihanna en A$AP Rocky een meisje zou zijn. Zo was de zangeres in haar zwangerschapsfotoshoot te zien met een felroze vintage Chanel-jas. Toch lieten andere fans zich niet zomaar foppen door de zangeres, die opvallend veel roze babykleertjes aan het shoppen was… Probeerden ze haar fans te trollen? Het lijkt erop dat dat wel het geval was.

Nu is het afwachten op de naam van het kindje én de eerste foto’s. Wij zijn super blij voor Rihanna en A$AP Rocky en wensen ze al het geluk toe met hun newborn.

TikTokkers zijn er heilig van overtuigd dat Kylie Jenner nu echt bevallen is en dit zijn de aanwijzingen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.