Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 19 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Rihanna’s vader ontdekte haar zwangerschap op dezelfde manier als wij, dit zegt hij erover

Precies een week geleden maakte Rihanna bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Een bijzondere verrassing, omdat ze nog niet zo heel lang geleden is bevallen van haar zoontje. Dat maakt het natuurlijk niet minder leuk – iedereen is helemaal stoked voor RiRi en A$AP Rocky. Voor wie dit nieuws nét zo’n verrassing was? Rihanna’s eigen vader. Die was natuurlijk aanwezig bij the halftime show en zag de baby bump van zijn dochter voor ‘t eerst.

Rihanna’s vader over haar zwangerschap

De halftime show tijdens de Super Bowl is elk jaar weer een enorm spektakel. Dit jaar was de eer aan Rihanna om de show te verzorgen en iedereen verwachtte dé performance van het jaar. Wat we niet zagen aankomen, is dat de zangeres uit Barbados weer in verwachting is. De vader van Rihanna zat op de tribune en kon zijn ogen niet geloven. “Oh my god! My baby girl looks pregnant!” zou hij volgens bronnen van TMZ tegen zijn partner hebben geroepen.

Fingers crossed.. een meisje?

Haar vader, Ronald, hoopt op een meisje dit keer. Hij heeft namelijk al vier kleinzoons dus een kleine meid zou erg welkom zijn. Hij is nog niet heel erg in het leven van het zoontje van Rihanna en A$AP, vooral door het drukke schema van de twee sterren en het feit dat Ronald op Barbados woont. Toch hoopt hij dat hij dit snel wél kan zijn. Ronald heeft niet altijd een goede band met zijn dochter gehad, maar hij hoopt dat hij onderdeel kan uitmaken van het leven van zijn kleinkids.

Het liefste ooit: Rihanna siert de cover van British Vogue met A$AP Rocky én haar zoontje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.