Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo komt het kind van Robert Pattinson en Suki Waterhouse eruit te zien, volgens AI

Het is zover – the word is out! Niet dat dit nieuws helemáál onverwachts was. Er werd namelijk al heel wat gespeculeerd over het stel en hun toekomstplannen, maar nu is het dan echt officieel bevestigd: Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje.

Er is een Twilight-baby onderweg.

Robert en Suki krijgen een kindje

Robert Pattinson en Suki Waterhouse werden een paar weken geleden samen gespot tijdens een sportieve wandeling. Hierbij droeg Suki een wijde hoodie, die een ronde bolling maakte, waardoor eigenlijk niemand nog begreep of het nou haar buik was, of gewoon de vorm van de trui. De wereld dacht eigenlijk al een conclusie te kunnen trekken, maar het is nu dan ook echt bevestigd.

De officiële aankondiging

Tijdens een optreden van Suki Waterhouse werd het nu toch wel écht heel duidelijk. De zangeres was niet bloated en had ook geen bierbuik gecreëerd. Ze verscheen in een korte roze glitterjurk, gouden glitterlaarzen en een roze bontjas. Toch was dat écht niet meer genoeg om het publiek af te leiden van haar prachtige babybump.

I thought I’d wear something extra sparkly today because I thought it might distract you from something else going on here“, vertelde ze aan het publiek terwijl ze wijst naar haar ronde buik.

Zie de beelden hieronder:

 

@mtvla

Suki Waterhouse este pais es tuyoooo🫵🇲🇽🩵 #CoronaCapitalxMTV #CoronaCapital #CoronaCapital23 #DeGiraConTikTok #TikTokMeHizoVer #SukiWaterhouse

♬ original sound – MTVLA

De toekomst in met AI

Hartstikke gezellig nieuws dus. Toch zouden we graag al even de toekomst in duiken om te zien hoe dit sprookjesverhaal van de twee celebrities er verder uit gaat zien.

Gelukkig bestaat er sinds kort AI, die ons kan helpen een beetje in de toekomst te kijken. Ofja, misschien dan. Want hoe accuraat de voorspellingen zijn, dat kunnen we niet zeggen. Maar grappig? Dat vinden we het zeker. Dit gebeurt er namelijk, als je door middel van AI de kinderen van Twilight-acteur Robert Pattinson en zangers Suki Waterhouse laat creëeren:

De uiterlijke kenmerken van het kind van Robert Pattinson en Suki Waterhouse

Als je de uiterlijke kenmerken van Robert en Suki met AI door elkaar gooit en ze flink door elkaar husselt tot een , is het volgens AI best duidelijk wat eruit zal komen. Zo zou hun kind in ieder geval licht jaar, (grote!) lichte ogen en donkere wenkbrauwen krijgen. Daarbij zijn ook de blikken van de parents to be goed te herkennen in de levensechte schetsen. Enne, buitenaards knap? Daaraan is blijkbaar ook niet te twijfelen.

Bekijk de AI voorspellingen hieronder:

Van Kristen Steward tot FKA Twigs: dit zijn alle exen van Robert Pattinson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.