Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 28 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Rosa (26): ‘Mijn vriend stalkt zijn ex-vriendin regelmatig.. wat moet ik doen?’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven allemaal uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op je baas? Gênant moment tijdens een date? Of zit je met jezelf in de knoop en moet je dat verhaal kwijt? Of wil je misschien zelfs wel advies?

Deze week spreken we Rosa.

Nog niet vergeten

“Ik en mijn vriend zijn bijna een jaar samen. We hebben elkaar leren kennen toen hij nog in een relatie zat, maar dat liep volgens hem toch op z’n einde. Twee weken nadat hij mij ontmoette was hij single. Niet door mij, vertelde hij wel. Toen hebben we zo’n twee maanden rustig aan gedate, maar ik werd stapelverliefd dus ik wilde graag een relatie. Hij ook, en even later waren we samen. Hij liet regelmatig weten helemaal over zijn ex heen te zijn, hij had het tenslotte uitgemaakt.

Toch betrap ik hem erop dat hij best vaak over zijn vorige vriendin praat, en hij zoekt haar regelmatig op op Instagram. Dit doet hij niet stiekem, want vaak laat hij ook foto’s aan me zien. “Moet je dit kijken”, zegt ie dan. “Wat ze nú weer aanheeft”.  Ik wordt daar een beetje ongemakkelijk van, want dat is toch verleden tijd? Je bent nu toch met mij? Waarom moet ik dat zien? Misschien wil hij expres niet stiekem doen, om mij gerust te stellen. Maar wat mij betreft hoef ik niks van haar te zien. ”

Moeilijke gesprekken

“Ik heb het wel eens aangegeven dat ik het lastig vindt dat hij dat doet. Maar hij reageert dan vrij geïrriteerd. Ik krijg dan het hele verhaal dat ze toch 4 jaar samen zijn geweest en dat hij haar niet zo maar kan bannen uit z’n leven. Dat snap ik, maar hij moet ook snappen dat ik me daar ongemakkelijk bij voel. Het is toch zijn ex.. Wat kan ik hier aan doen?!”

6x de grappigste dronken verhalen van mannen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.