Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Beauty 1 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

De satin slip manicure is dé chique nageltrend voor de zomer en celebrities zijn fan

Luister goed.. satin slip nails zijn dé way to go voor je nagels: klinkt veelbelovend toch? De nieuwe nageltrend neemt de manicurewereld over en is mega chique, leuk en perfect voor wedding season. Wordt dit ook jouw nieuwe manicure?

Sleek and silky.

Satin slip nails

We hebben alweer heel wat nageltrends voorbij zien komen, zoals bijvoorbeeld de coquette nagels of de Amerikaanse manicure, maar deze trend spant toch echt wel de kroon bij ons. De naam van de nageltrend geeft niet al te veel vrij. Bij satin slip denken we al snel aan een satijnen slip dress, maar wat heeft dat met nagels te maken?

Het gaat bij deze nagels om het soort glans wat eroverheen zit. Het is geen metallic én geen glitter, maar heeft wel iets weg van allebei. Het heeft dezelfde glans als satijn, vandaar dat het de naam ‘silk’ heeft gekregen. Heel Y2K is de nagetrend niet echt, maar populair is het zeker wel.

Populair onder de sterren

De nagels zijn ondertussen zó populair, dat al menig celebrity de trend heeft opgepikt. Zo hebben we Debby Ryan en Sadie Sink de trend al zien dragen en koos Julia Garner voor het Met Gala ook voor deze manicure. Ook op TikTok zijn de nagels razend populair en heeft de zoekterm ‘silk nail polish’ al een paar miljoen views. Het is the way to go al wil je jouw nagels een chique update geven.

Zo behaal je de trend

Om de manicure bij jezelf te doen gebruiken veel mensen een speciaal poeder of een nagellak die het effect al heeft. Soms werkt het om een glimmende base aan te brengen en vervolgens een matte topcoat aan te brengen, om de glans iets doffer te maken. Heb je binnenkort een bruiloft, feest of wil je jouw nagels gewoon een chique look geven? Dan is deze nageltrend misschien wel wat voor jou.

Blote-benen-weer komt eraan: dit zijn de meest natuurlijke en egale zelfbruiners voor het lichaam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.