Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez showt blonde kapsel in nieuwe foto op Instagram

Afgelopen week onthulde Selena Gomez dat ze blondine is geworden met een selfie op het Instagram-account van Rare Beauty. Nu deelt ze haar platinumblonde lokken ook op haar eigen account en fans gaan helemaal los in de reacties onder de post.

Het is niet de eerste keer dat Selena blond is.

Selena Gomez heeft blond haar

Afgelopen vrijdag postte Selena Gomez een foto op het Instagram-account van haar beautymerk Rare Beauty. Hoewel het een totale verrassing was dat Selena voor de kleur platinumblond koos, waren fans direct enthousiast. Kort daarna werd ze gespot bij Nobu in Malibu voor een diner met vrienden. In de Instagram Stories van vriendin Anna Collins was Selena te zien. Ze droeg een compleet zwarte outfit waardoor haar blonde lokken goed uitkwamen.

Nu post Selena zelf een foto van haar blonde haar op Instagram. We zien hoe Selena serieus in de camera kijkt, terwijl ze is opgemaakt en haar blonde lokken showt. In de caption schrijft ze, “Back to work” Fans gaan helemaal los in de comments over haar blonde lokken. Zo lezen we reacties als, “blondie babe alert!! 🚨🚨🚨✨✨✨✨” en, “yaaaasssss blonde😍😍❤️❤️” Een derde fan voegt toe, “THE BLONDE IS A SERVE”

Nieuwe serie

Inmiddels is Selena weer terug in Los Angeles, ze bracht namelijk een groot deel van de lockdown door in New York. En niet zonder reden, ze nam namelijk haar Hulu-serie Only Murders in the Building op in the Big Apple. Inmiddels zijn de opnames afgerond en is Selena Gomez terug in haar woonplaats Los Angeles. Eerder sprak Selena al over haar serie in een Instagram Live op haar account. “Het is een soort drama, dus er zijn momenten die echt zijn en dan zijn er andere momenten die complete chaos en hilarisch zijn.” De serie bestaat uit tien afleveringen en wordt dit jaar nog verwacht.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.