Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 12 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez heeft de beste datetactiek en laat dit zien in een TikTok video

Klaar met alle datingapps? Selena Gomez laat zien hoe zij het aanpakt als het aankomt op een date scoren. De 30-jarige actrice en zangeres laat zien dat we voor een match made in heaven niet op een datingapp hoeven te zoeken. We moeten gewoon iets meer ballen hebben om iemand aan te spreken, that’s all.

Go Selena!

Selena Gomez scoort een date

Er doet zich een hilarische video de ronde van Selena Gomez die een voetballer aan de haak probeert te slaan. De video circuleerde dit weekend ineens op TikTok en laat zien dat Selena weinig schaamte kent. In de video zit ze aan de kant van een voetbalveld en schreeuwt naar een voetballer: “I’m single! I’m just a little high maintenance. But I’ll love you so much.” Blijkbaar hoef je dus alleen maar de ballen te hebben om jezelf te pitchen tegenover een elftal, en daar is geen mobiel voor nodig.

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound – Selena Gomez

Single en ready to mingle

Met deze video helpt Selena Gomez ook gelijk de roddel uit de wereld dat zij en Zayn Malik aan het daten zijn. Afgelopen maart waren de twee gespot in een restaurant en dachten we even dat er wel iets zat tussen de twee. Nu blijkt dus dat Selena nog steeds single is, of misschien wel een leuke voetballer aan de haak heeft geslagen.

Volgers reageren positief

In de reacties zijn mensen alleen maar positief. Zo reageert iemand: “I can’t wait for her to find her person and to watch her glow in ways she absolutely deserves!!” Hier zijn meer mensen het mee eens. Ook reageert er iemand: “If I was in ear shot of her saying this I would never have sprinted to someone faster in my life.” Daar kunnen wij ons ook wel in vinden. Of Selena’s directheid zijn vruchten heeft afgeworpen is nog maar de vraag, maar de video zorgt wel voor veel positiviteit.

Hoelang na een break-up is het oké om weer te daten?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.