Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 9 nov 2020
Leestijd: 4 minuten

Uit deze 7 signalen blijkt het dat het einde relatie voor jullie is

Iedere relatie kent hoogte- en dieptepunten, vooral als je al een tijdje samen bent. En dat is hartstikke normaal, maar wat als je al een tijd een gevoel hebt dat het niet meer goed zit tussen  jou en je lover? Wij delen zeven signalen waaruit blijkt dat het einde relatie voor jullie is.

Het is altijd moeilijk om te weten wanneer een relatie voorbij is en of het tijd is om uit elkaar te gaan. Maar soms ligt het antwoord recht voor je neus, je hoeft alleen maar op de signalen te wijzen.

Signalen einde relatie

Je houdt van elkaar, kent elkaar door en door en hebt lief en leed met elkaar gedeeld. Wanneer is er dan echt geen redden meer aan? Wij hebben zeven signalen voor jou op een rijtje gezet.

1. Je ergert je sneller aan je lover

We hebben allemaal onze goede en slechte kanten. Sommige mensen kauwen met hun mond open en anderen snurken. En als je een relatie hebt, vind je die dingen misschien zelfs schattig. Maar zodra je je ineens aan dat soort dingen begint te ergeren, kan je het zien als een van de signalen waaruit blijkt dat je je partner niet meer ziet zitten. En misschien betekent dat ook wel einde relatie.

2. Meer downs dan ups in je relatie

Als er meer drama dan passie tussen jullie is dan is dit een teken van instabiliteit in jullie relatie. Relaties die voornamelijk bestaan uit conflicten zullen daarom ook niet lang stand houden. Bovendien is het ook hartstikke slecht voor je mentale gezondheid en dat is één van de signalen dat jullie relatie geen stand zal houden.. Het is dus aan jullie om te kijken of jullie hier samen aan uit kunnen komen of besluiten er een punt achter te zetten.

3. Jullie maken geen tijd meer voor elkaar

Als je een gelukkige relatie hebt, maak je tijd voor elkaar vrij. Desnoods wijzig je zelfs je planning, omdat je niets liever wilt dan samen zijn met je lover. Maar als je relatie op de achtergrond komt van al het andere in je leven, is er iets mis. Geen tijd voor elkaar maken of zelfs niet samen ontbijten kan dus een van de signalen zijn dat het misschien wel einde relatie is.

4. Je lover neemt niet de moeite om ruzies uit te praten

Na jullie heftige ruzie gaat hij naar bed, terwijl het duidelijk is dat jij er ontzettend mee zit. Jullie horen ruzies of discussies uit te praten voor jullie gaan slapen en anders de volgende dag.  Maar geen van jullie hoort het te laten varen alsof er niets aan de hand is. Je wilt beide weten dat het goed zit, toch? Mocht dit niet zo zijn, dan weet je dat er iets mis is en misschien ook wel einde relatie.

5. Je brengt liever tijd door met iemand anders of alleen

Als je een gelukkige relatie hebt, wil je tijd doorbrengen met je partner. Je bent enthousiast voor date-avonden en je kan niet wachten om in de armen van je lover te kruipen. Maar als dat gevoel veel minder wordt en je alleen maar zin hebt om met je andere af te spreken, kan dat einde relatie betekenen.

6. Minder seks in de relatie

Je kunt je de laatste keer dat je seks hebt gehad niet herinneren. Seks is niet het enige dat ertoe doet in een relatie, maar als het ineens veel minder is zonder reden, is dat een van de signalen zijn die erop wijzen dat het misschien wel over is. Bovendien, als je nooit kust en knuffelt ontbreekt er intimiteit. Dat is een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie. Het kan dus een van de signalen zijn die erop wijzen dat het misschien wel over is.

7. Slechte communicatie

Communicatie is de key tot elke relatie. Met je ouders, met je vrienden, zelfs op het werk, zonder communicatie lukt het gewoon niet. Misschien heb je een drukke week waarin je gewoon geen tijd had. Als je dat de norm laat worden, is het einde relatie voordat je het weet, als dat nog niet het geval is.

Meer over relaties:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.