Anne Smits
Anne Smits Celebrity 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Sofia Richie trouwde dit weekend: dit is alles wat je wil weten over de sprookjesachtige bruiloft

Sofia Richie is afgelopen zaterdag getrouwd met Elliot Grainge in Frankrijk. Het 24-jarige model en de zes jaar oudere Britse muziekbaas stapten in het huwelijksbootje in Hotel du Cap-Eden-Roc in Antibes in het Zuid-Oosten van Frankrijk. Wij nemen je mee in het huwelijksweekend van Sofia en Elliot.

Het was net een sprookje.

Sofia Richie is getrouwd met Elliot Grainge

Sofia Richie, de zus van Nicole Richie en wat we nog weleens willen vergeten, de dochter van Lionel Richie, trouwde zaterdag met de liefde van haar leven. In april 2021 maakten de twee hun relatie bekend en een jaar later, ook in april, ging Elliot op zijn knieën. En je voelt ‘m al aankomen, wederom een jaar later in april bezegelt het stel hun liefde met een huwelijk.

Sofia droeg niet één, maar drie jurken

Nu zijn we natuurlijk allemaal reuze benieuwd naar de jurk, of zeg gerust jurken, die Sofia droeg. Sofia droeg tijdens de ceremonie een op maat gemaakte halterjurk van Chanel bedekt met witte en schitterende kralen. In een video voor Vogue neemt Sofia je mee in haar laatste pasmoment van haar trouwjurk in Parijs. In de video zegt Sofia dat ze maar liefst drie jurken van Chanel zal dragen op haar huwelijk, één bij het diner, één tijdens het huwelijk en natuurlijk één voor de afterparty.

Deze celebrities waren aanwezig tijdens het huwelijk

Eén van de belangrijkste gasten tijdens het huwelijk van Sofia en Elliot is natuurlijk Sofia’s vader, Lionel Richie. Hij liep samen met zijn dochter naar het altaar. Ook was Sofia’s zus, Nicole Richie samen met haar man Joel Madden aanwezig. Ook de tweelingbroer van Joel, Benji Madden en zijn niet onbekende vrouw Cameron Diaz waren getuigen van het huwelijk. Paris Hilton, die voor langere tijd bevriend is met de Richie-familie bezocht het huwelijk met haar man Carter Reum.

Wie is Elliot Grainge?

Nu gaat er misschien niet meteen een belletje rinkelen wanneer je de naam Elliot Grainge hoort. En dat kan kloppen. Zo is Elliot wel een bekende in de muziekindustrie, maar staat hij niet zelf op het podium. Elliot is oprichter en CEO van het platenlabel 10K Projects in Los Angeles waarmee hij meerdere artiesten heeft geholpen met hun carrière. Elliot heeft zijn passie voor de muziekindustrie niet van een vreemde. Zo is zijn vader, Lucian Grainge, de voorzitter en CEO van Universal Music Group.

De documentaire van Kourtney Kardashians bruiloft komt vandaag online

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.