Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 22 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

4 spannende series op Netflix waar je 100% verslaafd aan raakt

Inmiddels zitten we alweer in de vijfde quarantaineweek (time flies) en heb je waarschijnlijk alle series van Netlix al 486249 keer bekeken. Toch blijft Netflix ons keer op keer verbazen met de meest uiteenlopende spannende releases. Deze week zoomen wij in op series met een zeer hoge spanning en elk met een bijzonder onderwerp.

Heb je zin om samen met je lover of best friend onder een dekentje te kruipen? Zet dan deze spannende series aan. Bingewatchen gegarandeerd.

1. Kalifat

We beginnen met een mega indrukwekkende en spannende release van dit moment: Kalifat. Deze Zweedse serie gaat over vijf vrouwen die met elkaar verbonden worden door een dreigende IS-aanslag. De vijf vrouwen bestaan uit een moeder die in het Kalifaat leeft met een groot dilemma, drie bevlogen studentes en een ambitieuze agente. Wedden dat jij deze serie in één dag uit kijkt? Wij in ieder geval wel.

2. Unorthodox

Als tweede serie hebben we Netflix-serie Unorthodox in het lijstje staan. Deze serie is gebaseerd op een boek. Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep muzikanten wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken. Een mega goede serie (al zeggen wij zelf). Wedden dat jij meteen verslaafd bent aan deze spannende serie?

3. Ozark

Als derde hebben we gekozen voor het Amerikaanse Ozark. Het gaat over een financiële adviseur die samen met zijn happy family verhuist van Chicago naar de Ozarks in Moussouri. In de Ozarks moet hij binnen vijf jaar 500 miljoen (!!) dollar witwassen voor een drugsbaas. Een echte aanrader voor iedereen die van spanning en sensatie houdt.

4. Lost Girls

Als laatste maar zeker niet minder spannend: Lost Girls. Het is een Amerikaans mystery drama. De film is gebaseerd op het non-fictieboek over de Long Island-seriemoordenaar. Deze spannende serie gaat over de zoektocht naar de seriemoordenaar die nog steeds op de vlucht is op Long Island. De hoofdrolspeler duikt in een donkere wereld waar hij enorm veel gevaar tegenkomt. Met alle bloederige gevolgen van dien. Zeker eentje die je gezien moet hebben wanneer je van spanning en drama houdt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.