Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 13 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

‘Steel hair’ is dé haartrend die we deze winter overal gaan zien

Zo nu en dan zijn we allemaal wel eens toe aan een nieuwe coupe. Of dat nou een nieuwe kleur of een nieuwe lengte is maakt niet uit. Toch is je haar kleuren een hele mooie manier om je haar een upgrade te geven zonder definitief iets aan je haar te veranderen. Daarom is “steel hair’ een van de grootste haartrends van dit moment en gaan we het overal zien deze winter.

Wij zijn fan.

TikTok en Instagram

Als je opzoek bent naar de nieuwste haartrends is er één plek waar je elke keer weer inspiratie kunt vinden en dat is social media. Op TikTok en Instagram worden de meest fantastische haartrends gedeeld en wij zijn compleet obsessed. Zo zagen we deze zomer de zigzag-scheiding voorbijkomen en zijn we op dit moment fan van de haartrends die rechtstreeks uit de 70’s komen.

We weten wel allemaal dat je haar verven niet altijd even goed is voor de kwaliteit van je haar. Hoewel gebleekt blond haar er geweldig uit ziet, valt het niet te ontkennen dat het veel onderhoud nodig heeft. Dit kan ervoor zorgen dat het vooral in de winter extra droog en beschadigd kan aanvoelen. Gelukkig is de ‘steel hair’ haartrend de perfecte overgangskleur voor blondines en wij geven je de dosis inspiratie die je nodig hebt.

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komende lente en zomer

‘Steel hair’

Of je nou natuurlijk blond bent of je haar hebt laten kleuren: het is zonde om je haar donker te verven als je een jaar later weer blond haar wil. Toch willen veel blondines in de winter wat nieuws en dat snappen we natuurlijk maar al te goed. Dan is ‘steel hair’ de perfecte haartrend voor jou, want ‘steel hair’ is de perfecte overgangstint voor blondines.

‘Steel hair’ wordt namelijk gecreëerd met toners en dit zorgt ervoor dat je in de lente of zomer gemakkelijk kunt terugkeren naar een lichtere haarkleur. De ‘steel hair’ haartrend is perfect voor in de winter en zorgt ervoor dat door de zon beschadigd haar weer kan aansterken. De koele grijze en zilveren tinten van de ‘steel hair’ haartrend zorgen er ook voor dat blond haar meer dimensie krijgt. Wij zetten onze favoriete ‘steel hair’ creaties voor je op een rij, zodat je inspiratie hebt voor je volgende kappersafspraak.

Deze haartrends uit de 70’s komen weer helemaal terug

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.