Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 23 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet raakt niet uitgepraat over de nieuwe tatoeage van Billie Eilish

Dat Billie Eilish niet vies is van een tattoo, mag duidelijk zijn. Ondanks dat ze vrij gesloten is over haar tatoeages, blijft ze haar fans verrassen met nieuwe plaatjes op haar lichaam. De 21-jarige zangeres gaf gisteren via Instagram een kleine sneakpeek van haar kersverse tattoo.

Het nieuwe plaatje is gezet door bekende tattoo-artiest Matias Milan. En geloof ons, die wil je zien.

De nieuwe tattoo van Billie Eilish

Naast de vele foto’s die in de photodump staan, valt  één specifieke foto op bij de fans en dat is de nieuwe tatoeage die in Billies nek te zien is. Een deel van de tattoo is bedekt door een t-shirt, het is hierdoor onduidelijk hoe groot de tatoeage echt is.

Nieuwsgierige reacties

Billie kan rekenen op veel reacties onder haar post. Fans zijn benieuwd naar de hele tattoo. “SHOW US THE ENTIRE TATTOOO”, schrijft een volger. Ook reageert een account met “Now tell us what the tat is😭🤍”. Iedereen is benieuwd naar de gehele tattoo, maar ook naar de bekentenis erachter. Hopelijk deelt de zangeres binnenkort meer details over haar gloednieuwe tattoo.

Welke tatoeages heeft Billie nog meer?

Naast deze nieuwe tattoo, heeft Billie Eilish er nog meer op haar lichaam staan. Afgelopen zomer was in een post van vriendin Annabel Zimmer (ja, de dochter van muzikant Hans Zimmer) al te zien dat haar tattoo collectie was uitgebreid. Tussen haar ribben staat de naam ‘EILISH’ in gotische stijl. De tattoo zit precies onder haar bikinibandje, hierdoor is ‘ie lastig te zien.

Ook heeft ze elfjes op haar hand en pols, die vaak te zien zijn. Daarnaast heeft ze ook nog een draak op haar been, maar ook deze tattoo is vaak maar voor een klein deel te zien.

Of we de tatoeages ooit allemaal uitgebreid te zien krijgen, is maar de vraag. We weten allemaal dat Billie beschermend is over haar lichaam. En groot gelijk heeft ze.

Wauw: Billie Eilish krijgt Lowlands-publiek stil met haar nieuwe nummer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.