Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers stoppen massaal hun beautyblender in de vriezer en dít is waarom

Wij houden van TikTok. Los van alle dans-en komedievideo’s, leren we ontzettend veel van alle tips en tricks die voorbij komen. Heb jij bijvoorbeeld wel eens je beautyblender in de vriezer gedaan? Nee? Wij ook niet. Toch gaat deze tip viral en wij leggen je uit waarom.

Koud is het wel.

Beautyblender-hacks

De roze make-up spons is al een aantal jaar een populaire keuze onder de vrouw. Het neemt de foundation goed op en je verspreidt het ook nog eens gemakkelijk over het gezicht.

Een foundationkwast laat vaak strepen na en dit wil je natuurlijk niet.. Het is helemaal lastig omdat je je nu ‘s ochtends moet opmaken in kunstlicht (hallo winter!) In kunstlicht ziet alles er prima uit maar als je dan eindelijk in daglicht voor de spiegel verschijnt vallen alle kleine foutjes toch sneller op. De beautyblender is dus populair, maar kan het nog beter? Het lijkt er wel op! Een nieuwe ontdekking zorgt er voor dat je foundation er prachtig en stralend uitziet, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Lees je aandachtig mee?

Dé truc

Oke, wat moet je weten over deze ultieme tip? Laten we eerst kijken naar de video van @gwmakeup. Zij is een van de eersten die deze truc op camera (en TikTok) uitprobeert en de resultaten liegen er niet om.

De TikTokker heeft 393K volgers en deelt deze tip maar al te graag.

@gwmakeup

For a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack

♬ som original – 𝒈𝒓𝒖𝒏𝒈𝒆.🖤

Op de video is te zien hoe Ghazal haar beautyblender onder de koude kraan houdt en hoe ze hem daarna (een uur lang) in de vriezer legt. Daarna verdeelt ze de foundation over haar gezicht en verspreidt ze het met de bevoren beautyblender. En wauw, wat ziet het resultaat er goed uit! Het is inderdaad dekkend, glanzend en er zijn geen strepen te zien. De video duurt maar 8 seconden maar is al meer van 2.3 miljoen keer bekeken.

Koud werkt het beter

De video heeft de interesse gewerkt van meerdere TikTokkers, zoals van @briana.pelaez. Zij reageert op de video met haar eigen video waarin ze deze tip uitprobeert. Haar oordeel? Heel erg koud, maar ze is wel verrassend positief! Het verdeelt het product ontzettend soepel en de foundation ziet er stralend uit.

@briana.pelaez

#stitch with @gwmakeup I like ittt.. but You won’t catch me going to the freezer every time 🤣 #frozenbeautyblender #foryoupage #makeuphacks #makeup

♬ original sound – brii

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.