Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 28 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Train like a model: dit is de work-outroutine van Kaia Gerber

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Dan heeft Kaia Gerber dé tips voor jou.

Kaia Gerber is de dochter van topmodel Cindy Crawford. Ondanks haar nog jonge leeftijd heeft zij al vele successen mogen behalen. Als model en actrice doet zij het erg goed. Cindy Crawford en Kaia doen vaak samen moeder-dochter-activiteiten zoals samen naar de sportschool gaan en dat helpt haar natuurlijk om in shape te blijven.

Model Kaia Gerber maakt acteerdebuut in déze horror-serie

Lower body work-out & hikes met Kaia Gerber

Kaia heeft lange slanke benen, ze houdt ze slank met de volgende oefeningen: seashell, leg raises, leg pulses en clams. Kaia houdt van wandelen, dit doet zij bijvoorbeeld tijdens het reizen, maar ook wanneer zij thuis is in Malibu. Zij en haar moeder genieten van vroege ochtendwandelingen voor het ontbijt. Wandelen is een goede manier van cardio zonder spiermassa te kweken.

Fietsen

Kaia probeert elk weekend met het gezin te fietsen. Ze noemt het de weekendploeg en ze fietsen graag samen op zaterdag- of zondagochtend langs het strand. Fietsen houdt Kaia slank en daarnaast vindt ze het dus erg plezierig. Kaia is van nature lang en slank, wat voor haar werk natuurlijk top is.

Ze doet niet aan zware krachttrainingen omdat ze niet teveel spiermassa moet opbouwen. Vandaar dat cardio meer de route is die zij bewandelt wat betreft trainen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.