Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit is wat Zendaya op een dag eet

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van powerhouse Zendaya.

We. Love. Zendaya. Deze vrouw is niet alleen prachtig, maar heeft ook nog een indrukwekkende lijst aan goede films en series op haar naam staan. De nieuwste Spider-Man bijvoorbeeld, maar ook Dune, The Greatest Showman en natuurlijk Euphoria.

Toen we ons verdiepten in haar eetpatroon, konden we dan ook bijna niet geloven dat ze zó lekker eet. Pannenkoeken als ontbijt, anyone?

Dit eet Zendaya op een dag

Zendaya eet al vanaf haar negende volledig vegetarisch. Je zult dus geen vlees of vis in haar eetpatroon terugvinden. Ze eet echter niet veganistisch, dus producten met zuivel, eieren en kaas staan zeker wel op het menu.

Ontbijt

Een echte ontbijter is ze niet, maar Zendaya is wel gek op Nutella. Haar favoriete ontbijt is dan ook pannenkoeken met Nutella en fruit, het liefste een handje bessen.

Yum – 7x gekke recepten voor pannenkoeken die verassend lekker zijn

Lunch

Omdat Zendaya altijd zo druk is, heeft ze vaak geen tijd om uitgebreid te lunchen. Haar manager en familie moeten haar vaak herinneren dat ze nog moet eten. Ze vertelt dan ook dat ze vaak kiest voor een aantal snacks als lunch. Deze snacks worden vaak aangeboden als ze op een filmset staat.

Waar de actrice ook vaak naar grijpt, zijn instant noodles. Ja, die goedkope noodles in een pakje of zakje waar je alleen maar heet water bij hoeft te doen. Met haar vermogen van meer dan 15 miljoen zou je denken dat ze tegenwoordig veel luxer eet, maar nee. Instant noodles zijn ook gewoon hartstikke lekker.

Avondeten

Ook ‘s avonds staat Zendaya niet vaak zelf in de keuken. Ze heeft een aantal fastfood restaurants op speed dial staan, zodat ze altijd iets kan bestellen als ze trek heeft. Ze bestelt gewoon waar ze zin in heeft – soms is dat een broodje met grilled cheese, soms een vegetarische burger met friet en uienringen.

Een van haar favoriete maaltijden is een burrito. Op haar Instagram deelde ze ooit een foto van Los Burritos, haar go to restaurant als het gaat om deze lekkernij.

Snacks

Zendaya is gék op ijs. Het liefst ijs met koffiesmaak. “If you’re with me long enough, you will be eating ice cream on a daily basis and I just can’t help it. I call it the Zendaya diet,” zei ze eens in een interview. Wij zouden dat Zendaya dieet wel eens willen uitproberen.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities? Check hier de what I eat in a day van Rihanna, Kylie Jenner en Victoria Beckham.

Food diary: dit is wat Rihanna op een dag eet

health-yogispoonuniversity

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.