Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Love & Life 3 jul 2021
Leestijd: 4 minuten

Deze sport past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld kan een hele hoop over jou zeggen. Van je seksleven tot je haarkleur, wij denken dat alles in de sterren geschreven staat en dus ook jouw ideale sport of fitness routine. Dat dachten ze bij Glamour UK ook en daarom deelden ze een leuk lijstje met jouw ideale sport gebaseerd op je sterrenbeeld. Komt ‘ie.

It’s all written in the stars.

Deze sport past het beste bij jouw sterrenbeeld

Ram

21 maart t/m 20 april
Als Ram heb jij veel energie – perfect om die energie te geven tijdens een flinke sessie touwtjespringen. Touwtjespringen is afgelopen periode steeds populairder geworden. Het is de perfecte manier om stoom af te blazen en dat heb jij als Ram nou eenmaal wel eens nodig.

Stier

21 april t/m 21 mei
Een Stier staat bekend om zijn betrokkenheid en geduld. Een flink rondje wandelen, daar heb jij dus het geduld wel voor. Jij doet alles op je eigen tempo, bent down to earth en kunt genieten van een wandeling in de natuur.

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
Pak je rolschaatsen maar uit de kast Tweelingen, want dit is dé sport waar jij jezelf heel happy mee gaat maken. Jij bent nieuwsgierig en impulsief, dus een half uur rennen op de loopband is niets voor jou. Jij wilt de wereld zien, en hoe kan dat nou beter dan op rolschaatsen?

Dit karakter uit Bridgerton ben jij op basis van jouw sterrenbeeld

Kreeft

22 juni t/m 23 juli
Zwemmen is een steengoede full body workout en jij weet dat, Kreeft. Je vindt het fijn om soms even in jezelf te keren en dat kan je het beste in het water. Zwemmen werkt namelijk niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je mind.

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus
Jij hebt enorm veel levenslust en dat wil je laten zien! Jij kunt al jouw passie kwijt tijdens een dansles. Ga voor hiphop, zumba of iets anders upbeat waar je niet alleen energie van krijgt, maar ook al je energie in kwijt kunt. En die pasjes die je leert? Die show je in het weekend gewoon in de club.

Spill the tea – Déze drie sterrenbeelden houden iets te veel van roddelen

Maagd

24 augustus t/m 23 september
De kracht van een Maagd moet je niet onderschatten. Als nuchter persoon laat je je niet meesleuren met emoties en die kracht kan je goed kwijt in pilates. Daarmee train je namelijk zowel je mentale als fysieke kracht – precies wat jij nodig hebt.

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober
Jij wilt nieuwe dingen ontdekken maar hebt geen engelengeduld. Een rondje lopen is dan ook niets voor jou – jij wilt sneller. Daarom is de fiets jouw rots in de branding. Jouw stalen ros brengt jou overal, dus ook op plekken waar je nog nooit geweest bent. Trommel je beste vrienden op, en ga gezellig een rondje fietsen. Gezond én je ontdekt nieuwe plekken.

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november
De Schorpioen is een van de krachtigste sterrenbeelden en dat is terug te zien in de sport die het beste bij jou past. Schrijf je maar snel in voor een proefles kickboxen, want daar ga jij al je energie in kwijt kunnen. Kickboxen is de kickass sport waar jij gelukkig van gaat worden.

Boogschutter

23 november t/m 22 december
Hé boogschutter, jij bent altijd op zoek naar avontuur maar kunt ook genieten van de natuur om je heen. Daarom is hiken iets voor jou – daarmee ontdek je elke keer iets nieuws, en kan je jezelf telkens weer uitdagen. Lange hikes geven jou het gevoel van vrijheid waar je altijd zo naar op zoek bent.

Aha, dit is de klassieke rom-com die jij gezien moet hebben volgens je sterrenbeeld

Steenbok

22 december t/m 20 januari
Jij hebt zin in een challenge, Steenbok, en daarom is klimmen iets voor jou. In Nederland wordt klimmen en boulderen steeds populairder en als vastberaden, gedisciplineerd persoon past deze sport ook helemaal bij jou.

Waterman

21 januari t/m 18 februari
Als Waterman wil jij natuurlijk een sport doen die iets met water te maken heeft. It’s in the name. Je bent een origineel en excentriek persoon en kunt daarom het beste het water op met een sup. Met suppen kan je écht je eigen ding doen. En het belangrijkste: het is echt leuk om te doen.

Vissen

19 februari t/m 20 maart
Mensen met Vissen als sterrenbeeld zijn rustig, zachtaardig en een tikkie spiritueel. Daarom past yoga helemaal bij jou, dus als je dat nog niet geprobeerd hebt dan is dit jouw teken van het universum om te investeren in een goede yogamat. Echt, de voordelen van yoga zijn eindeloos.

Met deze meest controversiële celebrity deel jij jouw sterrenbeeld

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.