Redactie
Redactie Social Media 10 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Handig of creepy? WhatsApp laat het weten wanneer mensen over je aan het praten zijn

WhatsApp is in 2022 alweer druk bezig met het ontwikkelen van zijn platform. De applicatie wordt in de meest recente versie voorzien van wederom een nieuwe functie.

De nieuwe betaversie is de opvolger van degene die eerder deze week profielfoto’s toevoegde aan meldingen. Via deze link krijg je meer te weten over deze toevoeging.

WhatsApp houdt je beter op de hoogte

WhatsApp gaat gebruikers beter op de hoogte houden op het moment dat er over hen gepraat wordt. Dit betekent dat je een melding gaat krijgen als je naam genoemd wordt. Zo worden notificaties op een smartphone apart gesorteerd wanneer deze optie binnen WhatsApp van kracht is. Dat weet de website WABetaInfo vandaag te melden.

Er zijn genoeg momenten op een dag dat je namelijk niet gestoord wilt worden door meldingen. Het stilzetten van meldingen of je smartphone is een uitstekende oplossing om dat voor elkaar te krijgen, al kunnen de vele berichten vrij overweldigend zijn. iOS 15, het besturingssysteem voor de iPhone, weet dit al te doen en nu voegt ook WhatsApp zich bij de meute. Wanneer er over je naam gepraat wordt, een app beantwoord wordt of je getagd wordt zal je een aparte melding krijgen.

Op die manier heb je een handig overzicht van alles wat je echt gemist hebt. Wanneer deze functie het daglicht ziet is op dit moment nog niet bekend.

Veel nieuwe opties in 2021

WhatsApp heeft een druk jaar achter de rug. Waar het bedrijf eerst veel ophef veroorzaakte met de introductie van nieuwe gebruiksvoorwaarden pakte het vervolgens flink uit met functionaliteiten. Er verscheen bijvoorbeeld ondersteuning voor meerdere apparaten, gebruikers konden aan de slag met nieuwe hart-emoji en bepaalde gegevens konden verborgen worden voor contacten.

WhatsApp komt met nieuwe instelling die je zeker wil gebruiken

Dit artikel verscheen eerder op Want

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.