Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 19 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Net zo’n killerbody als Dua Lipa? Dit is de work-outroutine van de zangeres

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Kijk dan naar Dua Lipa.

Dua’s carrière vereist veel energieke optredens, maar ze neemt daarnaast ook elke dag de tijd om te trainen.

HIIT training

Haar trainingen zijn vrij eenvoudig en snel, maar ook lekker effectief. Ze vindt het leuk om een HIIT training te doen die niet langer dan 15 minuten duurt, maar toch veel calorieën verbrandt. Dua traint vaak in de ochtend, zonder apparatuur en dus kort en sharp. Zo maakt ze de trainingen passend in haar drukke schema.

Tijdens haar HIIT-routine richt ze zich vaak op haar buikspieren en haar bilspieren. Dit zijn een paar van haar favoriete bewegingen: bicycle crunches, static planks, slow twist planks, leg lifts en donkey kicks.

Meerdere spiergroepen tegelijkertijd

De oefeningen die zij doet zijn pakken meerdere spiergroepen tegelijkertijd aan en dat maakt de workouts top en effectief. Tijdens haar trainingen luistert ze altijd naar haar lichaam en kiest zij voor rust indien dat nodig is. Al het optreden kan Dua een stijf gevoel in haar lichaam geven, ze heeft vaak te kampen met lage rugpijn. Als dit zo is traint zij minder intensief om haar rugspieren te sparen.

HIIT

De zangeres houdt ervan om haar trainingen af ​​te wisselen wanneer ze de tijd heeft en zich kan committeren aan iets dat langer is dan haar standaard HIIT-routine. Ze probeert groepslessen bij te wonen en traint met een personal trainer als ze dat extra zetje nodig heeft. Als ze thuis is probeert ze bokslessen te doen als ze daar de tijd voor heeft.

Boksen is één van haar favoriete manieren om in vorm te komen en te blijven. Het is een intensieve cardiotraining, maar het helpt haar ook om functionele kracht op te bouwen en haar armen en benen te versterken zonder dat ze gebruik maakt van gewichten.

Dit is de workout routine van actrice Jessica Biel

Op dagen dat ze wat meer ontspanning wil, volgt ze een yoga- of pilatesles. De oefeningen helpen haar lenig te blijven en maken het voor haar lichaam gemakkelijk om de intense dansbewegingen tijdens haar optredens te doen.

Tournee

Als ze op reis is verwaarloost Dua haar fitness routine niet. Ze is een grote fan van lokale sportscholen en daar nieuwe lessen uitproberen. Door haar trainingen constant fris en nieuw te houden, voorkomt ze een stagnatie en kan ze zich beter aan haar routine houden.

Dit is de intenste work-outroutine van Megan Fox

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.