Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 10 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Zo vierden de celebs dit jaar Pasen

Waar de een pasen op traditionele wijze viert met brunches en easter egg hunts, viert de ander vooral gewoon van de extra vrije dag waar Pasen voor heeft gezorgd. De feestdag wordt over heel de wereld gevierd op verschillende manieren en wij smullen maar al te graag mee met alle festiviteiten van beroemdheden.

Doe ons maar zo’n paasweekend zoals Heidi Klum het had.

Pete Davidson en Chase Sui Wonders gingen langs bij Martha Steward

Ondanks dat Pete Davidson zelf niet actief is op Instagram, kregen we via het account van actrice en zakenvrouw Martha Stewart een kleine update over de paasdagen van Pete en zijn nieuwe lover Chase Sui. Aan de foto’s te zien was de egg hunt goed geslaagd.

Mariah Carey had de paashaas op bezoek

Terwijl haar kinderen op de bank lagen te slapen verwelkomde de Queen of Christmas in een zijden Gucci pyjama de paashaas in haar huis. Samen met haar furry vriend verstopte ze een gouden ei in de tuin. Wij zijn benieuwd wat er in het ei verstopt zit.

Priyanka Chopra en Nick Jonas genoten van hun gezin

De eerste keer van alles is extra speciaal. Zo ook de eerste pasen van Malti Marie, de dochter van Priyanka Chopra en Nick Jonas. Speciaal voor de gelegenheid kreeg hun eenjarige dreumes een bijpassend rompertje. Cuteness overload!

Gwen Stefani pakte uit met een overdaad aan zoetigheid

Één ei is geen ei en als het aan Gwen Stefani ligt is één taart ook geen taart. De zangeres pakte uit met alle soorten zoetigheid die je kunt bedenken. Snoepjes, taarten, cakes, scones, koekjes en – uiteraard – paaseitjes.

Gwen Stefani Instagram Story Pasen
Instagram / Gwen Stefani

David Beckham dook in de archieven

De feestdagen zijn vaak een mooi moment om eens in de oude foto’s of videos te duiken. Ook David en Victoria vonden een video terug van hun oudste zoon, Brooklyn. Uit de hilarische video kunnen we opmaken dat hij vroeger al heel wat ondeugende trekjes had.

Victoria Beckham genoot van de zon

Victoria liet geen moment van haar vrije dag onbenut voorbij gaan en zorgde voor pasen vol rust in de zon.

Victoria Beckham pasen Instagram story
Instagram / Victoria Beckham

Chrissy Teigen en John Legend speelde een potje Uno in Venetië

Familie Legend is op tour door Europa voor een reeks shows van papa John. Na een show in Londen arriveerde het gezin tijdens het paasweekend in het sprookjesachtige Venetië, waar een potje Uno natuurlijk niet al te lang op zich kon laten wachten. Jong geleerd is oud gedaan, zullen we maar zeggen.

Sofia Vergara ging op haar paasbest voor een brunch met haar hubby (en chihuahua)

Je hebt paasbest en je hebt paasbest en Sofia Vergara heeft zojuist gewonnen. In een knalroze look van Valentino verscheen ze bij een cozy paasbrunch met haar familie.

Katie Stevens knuffelt erop los met haar pasgeboren dochter

Katie – aka Jane van The Bold Type – beviel op 23 februari van dit jaar van haar eerste kindje. Eerder deelde ze al (té) schattige foto’s van haar dochter, Rome, maar dit nieuwe beeldmateriaal van de kleine spruit was alles waar we op hadden gehoopt.

Heidi Klum ging als paashaas

Waar bij velen Pasen wordt gezien als de ultieme gelegenheid wordt gezien om voor een traditionele chique outfit te gaan verbrak Heidi Klum alle regels. Haar paas-look had meer weg van een Playboy bunny en we kunnen haar geen ongelijk geven met het tropische weer in Los Angeles.

Michelle Obama schuift aan bij Oprah Winfrey en vertelt over haar jeugd én de tijd in het Witte Huis

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.