Redactie
Redactie Entertainment 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

5 Zuid-Koreaanse series om na Squid Game te zien

Al door het eerste seizoen van Squid Game heen? Zuid-Koreaanse Netflix-series zijn erg in trek momenteel. Geen verrassing, want deze series zitten gewoon erg goed in elkaar. Sinds kort is de serie Squid Game te zien op Netflix, een instant succesnummer.

Heeft Zuid-Koreaanse cinema jouw hart ook veroverd en ben je op zoek naar meer? Check dan deze 5 toppers die je heerlijk kunt bingen.

1. Hometown Cha-Cha-Cha

Charmante, romantische komedie die draait om city slicker tandarts Shin Min-a. Wanneer ze wordt ontslagen door de praktijk, besluit ze een nieuw leven op te zetten in een klein dorpje aan zee. Nog wennend aan een leven met een stuk minder glamour, ontmoet ze manusje van alles Kim Seon-ho.

Check IMDb voor meer informatie.

2. Mine

De serie Mine draait om een machtige Koreaanse familie waarin 2 schoondochters op zoek zijn naar hun identiteit en plek in de familie. Geniet van een bizar plot vol twists en geweldige hoofdrolspeelsters Lee Bo-young en Kim Seo-hyung. Een Zuid-Koreaanse mix van Downtown Abey en Big Little Lies.

Check IMDb voor meer informatie.

3. Vincenzo

Een Italiaanse naam in een rijtje met Zuid-Koreaanse Netflix-series? Jazeker. Acteur Song Joong-ki, die ook in Squid Game speelt, schittert in deze serie als Vincenzo. Hij speelt iemand die als kind is geadopteerd door een Italiaanse maffiafamilie en klaargestoomd wordt als adviseur. Door een interne machtsstrijd en verraad is Vincenzo genoodzaakt naar Zuid-Korea te vluchten, waar hij een nieuwe vijand treft in een meedogenloos conglomeraat.

Check IMDb voor meer informatie.

4. The Uncanny Counter

In paranormale hitserie wordt een gehandicapte tiener gerekruteerd door een bovennatuurlijke groep die achter boze geesten aanzit. Hij ontwikkelt paranormale gaven en leidt een dubbelleven. Overdag is hij een middelbare scholier en ’s avonds jaagt hij op kwaadaardige demonen. Niet zo’n hype als Squid Game, maar ook deze Zuid-Koreaanse Netflix-serie is onmetelijk populair.

Check IMDb voor meer informatie.

5. Stranger

Deze geliefde misdaadthriller telt inmiddels 2 seizoenen (fans hopen op een derde) en stond op de New York Times-lijst van beste tv-shows van 2017. Louis Vuitton-muze Bea Doona speelt een charmante detective die samenwerkt met een empathisch gehandicapte aanklager om een moord op te lossen. Geniet van politieke samenzweringen en de verraderlijke invloed van machtige conglomeraten.

Check IMDb voor meer informatie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.