Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 8 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 6 meest romantische en sexy films van komend jaar

We houden ervan om even (alleen of samen) lekker voor de buis te kruipen en een leuke film aan te zetten. Nu zijn komedie en actie films razend populair, maar zijn we ook zeker niet vies van romantische films. Heb je zin om dit weekend een romantische film te kijken met steamy scènes? Dan zit je hier op het juiste adres.

We hebben de beste romantische en sexy films die dit jaar zijn uitgekomen op een rijtje gezet.

1. After We Collided

Wie de film After en het tweede deel After We Collided nog niet heeft gezien, moet gauw bingen. De films, gebaseerd op een Harry Styles-fanfiction, konden onze gedachten maar niet verlaten. Het zoetsappige en romantische verhaal over Tessa en Hardin gaat dieper dan alleen een schoolliefde, en daar kom je al snel genoeg achter.

2. Sylvie’s Love

In Sylvie’s Love volgen we Sylvie, die in 1950 verliefd wordt op een saxofonist. De twee ervaren een romantische tijd samen, maar er zitten een aantal dingen in de weg – onder andere een vader die de relatie niet zo ziet zitten.

3. Malcolm & Marie

In de Netflix-Original volgen we een stel dat voornamelijk ruziemaakt, maar ook veel passie en emotie in de relatie steekt. De karakters worden gespeeld door niemand minder dan Zendaya en John David Washington. De romantische film wordt nog romantischer door de zwart-wit scènes.

4. The World to Come

In 1850 ontsnappen twee vrouwelijke boeren hun geïsoleerde boerderij en beginnen ze, terwijl het in die tijd ten strengste verboden was, samen een relatie.

5. Barb & Star Go to Vista Del Mar

Soms is romance al te vinden in de kleine dingen. In Barb & Star Go to Vista Del Mar zien we vooral halfblote mannen, bikini’s en goede seks.

6. Ammonite

In een tijd waar relaties met hetzelfde geslacht een grote taboe is, wordt het erg lastig voor Mary en Charlotte. De twee vrouwen worden verliefd op elkaar en zijn flink in strijd met hun hoofd en hun hart.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.