Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Horrorfilm A Quiet Place met Cillian Murphy opeens in top 10 van Netflix

Het is een film uit 2021, maar A Quiet Place deel twee is nu weer helemaal populair. Waarschijnlijk door Emily Blunt en Cillian Murphy, deze twee spelen namelijk momenteel ook in de bioscoopfilm Oppenheimer.

A Quiet Place

We hebben het over deel twee, dat qua verhaallijn meteen plaatsvindt na de gebeurtenissen uit het eerste deel. De dodelijke scènes rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige en misschien wel buitenaardse wezens op de loer liggen. Evelyn- Abbott worstelt met het feit hoe ze dit aan moet pakken, zodat haar kinderen een grotere kans hebben om te overleven. Maar dan blijkt er nóg meer gevaar te zijn.. heel spannend allemaal.

Bekijk de trailer hieronder:

Florence Pugh en Cilian Murphy verrassen filmpubliek met naaktscènes in Oppenheimer

Deel 1 van de film was heel erg populair en deel twee deed het ook prima. Het is opvallend dat de productie nu wéér in de hitlijsten van Netflix staat, maar niet geheel onverklaarbaar. Emily Blunt én Cillian Murphy, beiden ook te zien in Oppenheimer, spelen een rol. Dat de twee al eerder hebben samengewerkt, steken ze dan ook niet onder stoelen of banken. Ze kunnen het heel goed vinden samen, Emily heeft zelfs Cillian een keer gered van een Peaky Blinders-themed vrijgezellenfeestje. Bekijk dat grappige verhaal hieronder:

Misschien wel Ken

Cillian speelt momenteel Oppenheimer in de gelijknamige film en Emily Blunt speelt zijn vrouw. Naast Oppenheimer is er natuurlijk nóg een film populair en dat is natuurlijk barbie. In een interview met Cinefilos beantwoordt de 47-jarige acteur de vraag of hij het ziet zitten om Ken te spelen in ‘Barbie 2’. “Sure, yeah. Let’s read the script, let’s have a conversation, I can’t wait to see ‘Barbie’. I can’t wait to see the movie. I think it’s great for cinema to get all these great movies happening this summer” onthulde Cillian. Zie je ‘t al voor je? Wij nog niet helemaal, maar het idee is er.

Florence Pugh en Cilian Murphy verrassen filmpubliek met naaktscènes in Oppenheimer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.