Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lichaam 27 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Beginnen met hardlopen: dit zijn de items die het makkelijk maken

Je hebt twee soorten mensen: mensen die hardlopen en mensen die dit niet doen. Ben jij de tweede, maar wil je graag bij de eerste groep horen? Dan zijn dit de items die het beginnen met hardlopen een stuk aangenamer maken.

Want beginnen met rennen, daar zakt de moed je soms van in de schoenen.

5x items die beginnen met hardlopen gemakkelijker maken

Een goed begin is het halve werk. Of de halve afstand, in dit geval. Op de redactie zijn wij allemaal weleens impulsief begonnen met een leven als fanatiek hardloper. En dan blijkt dat deze items het een stuk makkelijker maken.

Brooks Glycerin 20 – €180

We weten allemaal dat goede schoenen onwijs belangrijk zijn. Wij hebben er al een heleboel versleten. En hoewel onze modieuze New Balance 530’s ook lekker rennen, stapten we toch al snel over naar het echte werk. Deze schoenen van Brooks zitten als pantoffels en bieden de vering die je nodig hebt tijdens het rennen. De Glycerin 20 is de beste keuze voor everyday runs en lange wandelingen, dankzij de DNA LOFT v3-demping.

JBL Tour Pro 2 Earpods – €254,99

Een opzwepend muziekje zorgt ervoor dat onze benen een stuk harder gaan. Optimaliseer je TWS-ervaring met meer dan alleen audio en tik simpelweg op het 1,45″ inch LED-touch-display om je muziek te beheren, je oordopjes aan te passen, en oproepen, berichten en social media-meldingen in realtime te ontvangen zonder je telefoon aan te hoeven raken. Handig als je aan het rennen bent.

New Balance 2-in-1 shorts – €50 

Wanneer de temperaturen stijgen wil je het liefst zo min mogelijk aan tijdens het rennen. Wij houden van korte broekjes, maar willen wel een zeker gevoel hebben. New Balance verkoopt handige 2-in-1 shorts: een strak kort broekje met een luchtige erover. Zo weet je zeker dat je geen sneakpeak geeft tijdens het rennen.

GymShark Sportgilet – €55

Het liefst lopen we zonder spullen, maar dit gaat simpelweg niet. Minstens onze telefoon, huissleutels en waterfles moeten mee. Dit handige gilet van GynShark biedt er allemaal ruimte voor, zonder dat je een extra kledingstuk aan hoeft.

Nike hardloop heuptas – €34,99

Alleen het hoognodige mee? Dan is deze heuptas van Nike ideaal.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.