Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé heeft een full fringe en neemt ons mee terug naar het jaar 2003

Eerder deze week zagen we Zendaya al met een fringe tot haar wenkbrauwen, toen kwam Bella Hadid met haar 90’s supermodel fringe en introduceerde Megan Fox de kortste fringe die we ooit zagen. Hoewel we al wisten dat de fringe een grote comeback maakt voor komend najaar, is het pas écht een trend als ook Beyoncé het kapsel draagt.

Kan iemand de schaar aangeven?

Beyoncé heeft een full fringe

Als Beyoncé het kapsel heeft, hebben we genoeg reden om een afspraak bij de kapper te maken óf zelf de schaar te pakken. In haar laatste Instagram-post introduceert Queen B het kapsel met haar iconische honingblonde haar. Het lijkt erop dat ze een volle pony heeft, die ze voor de foto’s als curtain bangs heeft gestyled. En natuurlijk staat het haar práchtig.

Jennifer Lopez heeft nu een curtain fringe en post foto op Instagram

In de foto’s zien we hoe Beyoncé poseert op een boot terwijl haar man Jay-Z (instahubby) de foto maakt. Ze draagt een babyblauwe jurk met bijpassende schoenen en ziet er (zoals gewoonlijk) geweldig uit. De look maakte veel los op Instagram, inmiddels heeft de collectie aan foto’s meer dan 4 miljoen likes en meer dan 35.000 reacties.

Reacties

Niet alleen haar look, maar zeker haar volle pony maakt veel reacties los bij de volgers van Queen B. Zo schrijft een fan, “BANGS? You’re eating downnn” en voegt een ander toe, “how can someone be so beautiful 🙇🏻‍♀️” Daar blijft het niet bij, want een derde schrijft, “BEYONCÉ aka THE MOMENT aka THE FUTURE” en voegt een vierde toe, “This was what we were waiting on!!!!!🔥” Het moge duidelijk zijn dat de pony helemaal terugkomt voor het najaar en na de goedkeuring van Beyoncé boeken wij vandaag nog onze kappersafspraak.

Beyoncé deelt foto’s op Instagram in een gele mini dress en fans gaan los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.