Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Chrishell Stause en Robert Drenk halen naar elkaar uit over hun awkward Selling Sunset-date

Selling Sunset zat dit jaar weer vol met drama, drama en nog eens drama. Wij hebben weer ontzettend genoten van de prachtige huizen, de makelaars en de drama tussen alle dames. Toch is er één moment wat we maar niet kunnen vergeten, en wij lijken niet de enigen te zijn. Chrishell Stause en Robert Drenk halen namelijk naar elkaar uit over hun awkward Selling Sunset blind date.

Ze kunnen het nog steeds niet loslaten.

Selling Sunset blind date

We weten allemaal dat er in seizoen 3 van Selling Sunset bekend werd gemaakt dat Chrishell Stause en haar man gingen scheiden. Dit is in het verloop van seizoen 3 en in seizoen 4 nog volop besproken. Toch zagen we dat Chrishell in seizoen 4 weer klaar was om opzoek te gaan naar een nieuwe man. Zo vinden fans dat Chrishell Stause en Simu Liu moeten gaan daten en zien we in seizoen 4 dat Chrishell op een blind date gaat.

Heather Rae El Moussa was in dit geval cupido, want zij zorgde ervoor dat de blind date tot stand kwam. De man in kwestie is namelijk een vriend – genaamd Robert Drenk – van haar man Tarek El Moussa. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij konden de blind date niet aanzien. Awkward is een understatement en het was ontzettend duidelijk dat Chrishell niet onder de indruk was van Robert.

Zijn Zac Efron en Selling Sunset-makelaar Amanza Smith aan het daten?

Twitter

Hoewel Chrishell de gebeurtenis ver achter zich heeft gelaten – ze is nu aan het daten met Jason Oppenheim – lijkt Robert het nog niet los te kunnen laten. Netflix tweette in december namelijk een video van de blind date met de caption: “What Not To Do On A Blind Date* *as demonstrated by Chrishell’s date on Selling Sunset.”

Het duurde niet lang voordat Chrishell een grappige reactie gaf op de tweet en dit zorgde ervoor dat ook Robbert reageerde. Hij haalt namelijk flink uit naar Chrishell, maar de Selling Sunset-makelaar laat niet zomaar over zich heen lopen en haalt ook uit naar Robbert.

Chrishell uit Selling Sunset haalt uit naar fan die beweert dat ze ‘niets kan bereiken zonder man’

Robert Drenk

Toch denkt Robert Drenk dat Chrishell hem heeft gebruikt en dat de producers hem hebben opgelicht voor een slechte date. Hij vertelt aan Page Six: “It seemed like I was being set up — like she used me as a pawn in this chess game or something. It was really awkward,” vertelt hij. “[Producers] just told me it was going to be a date and that we would have plenty of time to get to know each other and they wanted [the scene to be] a date format.”

Selling Sunset: Maya Vander onthult dat de producers de show compleet verdraaien

Wij zijn benieuwd wat de echte reden is achter deze awkward blind date.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.