Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Boeken 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Colleen Hoover is de BookTok hit van het moment, maar deze schrijfster is volgens velen nóg beter

Wie BookTok zegt, zegt Colleen Hoover. De schrijfster brak door met ‘It Ends With Us’ en verzamelde in korte tijd een enorme fanbase. Maar die fanbase, die is nu alweer fan van een andere schrijfster.

Maak kennis met Ana Huang: de schrijfster die volgens velen nog beter (en duisterder) is dan Colleen Hoover.

De hype rondom Colleen Hoover en Ana Huang

Door TikTok heeft zowel de carrière van Colleen Hoover, als die van Ana Huang een vogelvlucht genomen. Beiden zijn bestelling auteurs geworden en ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover wordt zelfs verfilmd.

Colleen leek even alleen op de troon te zitten, maar wordt daar nu langzaamaan afgestoten door Ana Huang. De boeken van Ana zijn volgens sommige CoHo-fans nog indrukwekkender.

@bookaddiction4

ana is the best #booktok #GoodBooksToRead #anahuang #twistedseries #kingofseries #foryoupage

♬ som original – rai

Twisted Love

Ana Huang brak door met haar ‘Twisted Love’-serie, die bestaat uit vier boeken: Twisted Love, Twisted Games, Twisted Hate en Twisted Lies.

Het paradepaardje ‘Twisted Love’ wint enorm aan populariteit. Zullen we daar over twee jaar ook een film van krijgen?

Waar gaat ‘Twisted Love’ over?

Om je even idee te geven van Ana Huangs verhaallijnen, hier het verhaal van ‘Twisted Love’.

”Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma en in zijn zoektocht naar wraak gaat niets hem te ver. Wanneer zijn beste vriend voor langere tijd naar het buitenland gaat en Alex vraagt om een oogje in het zeil te houden bij zijn zus, blijkt dat Alex tegen alle verwachtingen in misschien toch niet zo gevoelloos is als hij dacht.

Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het op de beste vriend van haar broer aankomt, die door veel mensen een monster wordt genoemd. Ava weet zeker dat er heel diep in Alex ergens een goede man verstopt zit.

Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex close worden. Maar wanneer ze toch verliefd worden, brengt dat hun levens in een stroomversnelling. Er komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.”

Overgehaald? Je koopt ‘Twisted Love’ al voor €11,99.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.