Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 16 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

De leukste sportkleding ter motivatie voor je goede voornemens

Wanneer je niet per sé de meeste lol beleeft aan een intense workout of een flink potje zweten kan het verleidelijk zijn om je sportieve voornemens nog even wat langer uit te stellen. Toch zal je lichaam – én je hoofd – je dankbaar zijn als je weer wat fanatieker aan de slag gaat. Kun jij ook wel wat extra motivatie gebruiken? Zorg dan voor sportkleding waarvan je niet kunt wachten om het aan te trekken.

Geen zin om te sporten? Motiveer jezelf met een knappe sportoutfit.

Een portie extra sport-motivatie op Blue Monday

Het is vandaag Blue Monday, aka Deprimaandag, ofwel de meest depressieve dag van het jaar. Deze dag heeft deze – vrij ongezellige – naam gekregen omdat deze dag eigenlijk elk jaar donker is (vandaag met een extra portie regen), de zomervakantie nog enorm lang duurt en van alle goede voornemens voor het nieuwe jaar nu al niks terecht is gekomen. Niet heel positief dus. Gelukkig is het natuurlijk nooit te laat om je goede voornemens om te toveren tot realiteit. Mocht een hogere sport-frequentie dit jaar hoog op jouw lijstje staan, maar kun je jezelf er nog niet goed toe zetten? Zorg dan eens voor een extra knappe, leuke en comfortabele sportoutfit. We tippen je graag onze favorieten van het moment. Wedden dat je spontaan zin hebt om te gaan sporten?!

Not so blue Monday in H&M Move

Onopvallende, donkere, kleurloze sportkleding is verleden tijd. In een matching sportpak is zweten al een stuk (of op zijn minst stukje) leuker.

Sport-bh, €15,99

Shaping sportlegging met high waist, €42,99 

Naadloos sportshirt, €24,99

H&M move sportkleding
H&M

Met gezellig bandje van Adanola

Laten we eerlijk zijn: de kleding van active-wear Adanola zouden we het liefst gewoon heel de dag dragen in plaats van alleen naar de sportschool. Niet alleen omdat het zo heerlijk zit, maar ook gewoon omdat ze reuze knap zijn.

Sportbeha met dubbel bandje, €37,95

Adanola sport-bh
Adanola

Als een zuurstok in Gymshark

Alles is leuker in het roze en dus ook een flinke workout. Geloof ons, niet alleen jijzelf wordt blij van deze sportkleding ook je mede-sporty-spices worden hier spontaan vrolijk van.

Naadloze crop top, €40

Naadloze legging, €55

Gymshark sportkleding
Gymshark

Ondersteuning van Lingadore

Wanneer een lingeriemerk een sportbeha-top maakt, weet je in ieder geval zeker dat het voor genoeg ondersteuning en comfort zorgt. De gezellige bandjes op de rug zorgen ook nog eens voor een extra hoog fitgirl-gehalte.

Sportbeha, €49,95

Lingadore sport outfits
Lingadore

Onesie om in te sporten van Alo

Een onesie kennen we vooral van de comfy en warme relax-pakjes, maar nu blijken ze ook verkrijgbaar te zijn in actieve variant. Al kunnen we niet uitsluiten dat we hierin niet perfect op de bank kunnen chillen.

Naadloze onesie met sportieve bandjes, €140

Alo sportkleding onesie
Alo Yoga

Beestachtig fanatiek in panterprint van Jane Lushka

Een panter-printje maakt alles leuker. En ja, dus ook sporten. Wedden dat je meteen al een tikje meer zin hebt om eens beestachtig fanatiek aan de slag te gaan in de sportschool?!

Vestje, nu van €149 voor €44,99

Sportlegging, nu van €99,95 voor €29,99

Sportbeha, nu van €69,95 voor €20,99

Jane Lushka sport
Jane Lushka

Comfort voor de boezem van PrimaDonna

Voor veel vrouwen met grote borsten is het lastig om een sport uit te oefenen zonder pijnlijke borsten, schouders of nek te veroorzaken. Extra belangrijk om een comfortabele, ondersteunende sportkleding uit te kiezen dus, zoals deze van beha PrimaDonna.

Sportbeha, €102 

PrimaDonna sportbeha
PrimaDonna

Geen afgekoelde spieren met Ball

Het is héél belangrijk om na het sporten een goede cooling-down te doen en jezelf goed in te pakken tegen de winterse kou van buiten. Je spieren zullen je dankbaar zijn.

Joggingbroek, €108 

Ball sweatpants
Ball Original

 

Dit zijn de makkelijkste manieren om fit te blijven zónder te sporten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.