Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 18 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

De releasedatum van And Just Like That is bekend (en we hoeven niet lang meer te wachten)

Zo’n twee jaar nadat onze favoriete tv-show een reboot genaamd And Just Like That lanceerde is het moment eindelijk daar: seizoen twee komt er écht aan.

En het is sneller dan je waarschijnlijk al dacht!

Het nieuwe seizoen van And Just Like That komt eraan

Ondanks dat de meningen van Sex and the City-fans erg verdeeld zijn over de reboot van de populaire serie, is er een nieuw seizoen van And Just Like That onderweg. In de Amerikaanse serie die zich in New York afspeelt volgen we het controversiële leven van Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes. In het eerste seizoen van de reboot werd duidelijk dat de serie een ander soort verhaallijn heeft dan SATC. Spoiler alert! Het vierde hoofdpersonage van de originele show, Samantha Jones, heeft tot nu toe geen verschijning in de nieuwe serie gemaakt.

De spoilers van seizoen 2

Of Samantha wel een verschijning zal maken in het nieuwe seizoen is nog niet bekendgemaakt. Wel konden we de afgelopen maanden gelukkig al genieten van allerlei ander soort SATC nieuws. Zo werd duidelijk dat de productie van seizoen 2 sinds september vorig jaar in volle gang is, werd onze tijdlijn opnieuw voorzien van de meest fantastische paparazzi-foto’s van de cast op set (met opnieuw heerlijke outfits) en kunnen we sinds eind vorige maand (26 april om precies te zijn) al smullen van de trailer. Over een officiële releasedatum werd toen nog niet gesproken. Tot nu, want HBO heeft bevestigd dat we helemaal niet zo lang meer zullen hoeven wachten.

De officiële releasedatum

Een nieuwe poster op het Instagram account van streamingdienst HBO Max verklapt de datum dat we eindelijk weer verder kunnen kijken naar de avonturen van Carrie, Charlotte en Miranda. Namelijk… *tromgeroffel*… op 22 juni 2023. En dat is maar goed ook, want wij kunnen nu al niet meer wachten.

Deze actrice uit ‘And Just Like That…’ onthult dat de serie in seizoen twee anders gaat zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.