Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 22 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Met deze truc bestel jij Rhode Skin van Hailey Bieber in Nederland

It-girl Hailey Bieber heeft, net zoals heel veel andere celebs, een eigen beautymerk. Rhode Skin heet ‘t – een skincaremerk met minimalistisch design én de belofte dat je huid net goed wordt als die van miss Bieber herself. Vooral de lip peptide treatments zijn razend populair, maar er is één probleem: je kunt ‘t niet in Nederland krijgen of bestellen. Tot… nu. Wij hebben een truc en dan lukt het gewoon wel.

Heel erg graag gedaan.

Rhode Skin bestellen in Nederland

Eindelijk kun je (met een kleine omweg) het merk Rhode Skin bestellen in Nederland. Dus – wil je die producten proberen? Dat kan. Hoe bestel je dat dan? Je laat het pakketje bezorgen op een adres van Forward2Me in Duitsland en zij versturen jouw bestelling naar jouw thuisadres. Je kunt Rhode namelijk wel in Duitsland bestellen en op dat tussenadres worden pakketjes weer naar Nederland gestuurd. Zo handig! Meerdere Rhode-fans gingen je al voor en laten zien op TikTok dat het écht werkt.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geld verdwijnt. Daar is in elk geval nog geen bewijs van ;). Kijk even op de website van Forward2Me wat je precies moet doen om het pakketje thuis te ontvangen. Zo kun je eindelijk haar skincareproducten uit gaan proberen zónder eerst een reisje naar Amerika, Engeland of Duitsland. Scheelt toch weer extra geld! Gevalletje #girlmath?

@sophielouiseleee

RHODE in the Netherlands 💗💓ps. Yessss i need to get my nails done 🫠 #rhode #amsterdam #netherlands #unboxing #fyp

♬ original sound – DaVinylist1

Hailey en haar baby Bieber

Dit beautymerk is niet het enige nieuws rond Hailey Bieber, want Hailey en Justin Bieber worden ouders! Het stel is door een aantal lastige jaren gegaan, maar het lijkt er nu op dat moeder en vader in spé nu helemaal klaar zijn voor een nieuw tijdperk. Hailey zal de komende tijd druk bezig zijn met haar zwangerschap en het moederschap. Wil je weten wanneer de baby van Justin en Hailey ongeveer geboren gaat worden? Daar hebben veel mensen nu een theorie over.

Je shopt het favoriete zonnebrillenmerk van Kendall Jenner en Hailey Bieber al vanaf €60

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.