Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit model is de vermeende vriendin van Miami Grand Prix-winnaar Lando Norris

Op zondag 5 mei won Formule 1-coureur Lando Norris zijn eerste Grand Prix. Dit vond plaats in Miami, waar de 24-jarige Lando onze ‘eigen’ Max Verstappen versloeg. Maar wie is de vrouw achter het Britse racemonster? Dit is de vriendin van Lando Norris.

Gisteren waren we all about Formule-1 coureur Lando, vandaag hebben we het over Margarida Corceiro. Of de twee echt een stel zijn, is onbekend. Maar Margarida is wel de vrouw met wie Lando het meest recent gezien is.

Wie is de vriendin van Lando Norris?

Lando Norris werd zondagmiddag 14 april gespot met model Margarida Corceiro toen ze de finale van de Monte-Carlo Masters in Monaco bezochten. De Portugese Margarida Corceiro is 21 jaar en datete voorheen met voetballer Chelsea-voetballer João Félix. Margarida en João gingen vorige jaar uit elkaar.

De carrière van Margarida Corceiro

Margarida is niet alleen model, maar ook actrice. Ze werd bekend in Portugal door haar rol in de Portugese serie ‘Morangos com Açúcar’. Na deze rol brak ze door een speelde ze in verschillende series. In Portugal is Magui, zoals ze zichzelf ook wel noemt, dus geen onbekende.

Het acteren heeft Margarida even naast zich neergelegd. Ze houdt zich vooral bezig met modellenwerk: voor grote merken, maar ook voor haar eigen Instagram-kanaal. Met haar 1,8 miljoen volgers doet dit namelijk ook een aardige duit in het zakje. Zo werkte ze al samen met merken als Armani Beauty, Tag Heuer en Kerastase.

De ex van Margarida Corceiro

Lando is niet de eerste sporter met wie Margarida datete, ze had eerder al een relatie met voetballer João Félix. Ook Portugees, maar hij speelt in het team van de Britse club Chelsea. In juni 2023 maakte Margarida haar breuk met João bekend op Instagram. “Joao and I achieved goals together for a few years, in a phase of change, growth and learning. Not having been together as a couple for some time, I am lucky enough to be a part of his life” schreef ze.

Zó vieren Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zomervakantie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.