Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit is het vermogen van Margot Robbie

Margot Robbie is zonder twijfel één van de meest succesvolle actrices van dit moment. Ze sleept de ene iconische rol na de andere binnen. Nu schittert ze (bijna) in de bioscopen als Barbie in de gelijknamige film. Maar wat verdient de beeldschone actrice eigenlijk met haar acteerwerk?

Wij doken de boeken in (oké, internetbronnen) en rekenden haar vermogen voor je uit.

Dit is het vermogen van Margot Robbie

Margot Robbie haalt flink wat centen binnen en is de duurste in haar soort. Sinds 2019 is de 32-jarige actrice namelijk de best betaalde actrice. Om haar in je film te laten spelen moet je diep in de buidel tasten.

Het salaris uit acteren

Met haar Barbie-salaris zette Margot de toon. Ze ontving 12,5 miljoen dollar voor het project, precies evenveel als haar mannelijke tegenspeler Ryan Gosling. Klinkt vanzelfsprekend, maar dat is nog lang niet altijd het geval.

Met Birds of Prey haalde ze nog meer geld binnen, maar liefst 23,5 miljoen. Haar tarieven zijn niet altijd zo hoog geweest, voor haar iconische rol in Wolf of Wallstreet kreeg ze namelijk ‘maar’ $347,000. Hoe bekender, hoe duurder het prijskaartje.

Inkomsten buiten acteren

Naast acteren heeft Margot Robbie een succesvol productiebedrijf, LuckyChap Entertainment, samen met haar echtgenoot Tom Ackerley. Daardoor komen ook de nodige centen binnenrollen. Ook doet ze samenwerkingen met merken als Chanel, Calvin Klein en Nissan.

Dus, wat is het vermogen van Margot?

Het vermogen van Margot Robbie is een dikke 40 miljoen dollar, volgens CelebrityNetWorth. Dat is zo’n 14 miljoen meer dan haar vermogen van 2022, toen zat ze namelijk op 26 miljoen. Lekker verschilletje!

Of haar inkomsten uit de Barbie-film al meegeteld zijn in de 40 miljoen is onbekend. Het is dus mogelijk dat haar vermogen later dit jaar dus nog een flinke boost krijgt. De wereldwijde premières van de film zijn in volle gang en iedere keer zien we Margot is de mooiste outfit (met een knipoog naar de originele Barbie) verschijnen.

Kylie Minogue blijft scoren met muziek: wat is haar vermogen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.