Anne Smits
Anne Smits Beauty 25 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de populaire lipcombo’s waar celebrities bij zweren

Van Mac Velvet Teddy tot Pillow Talk van Charlotte Tilbury: iedereen kent de namen van deze iconische lipproducten. Ook celebrities zweren bij de perfecte combinatie van lipliners, -sticks en -glosses. Dit zijn de mooiste celebrity lipcombo’s op een rijtje.

Genoeg producten om eens uit te proberen

Wil je net zulke lippen als Matilda Djerf of Zendaya? Dit zijn de lipcombos die zij gebruiken

Het vinden van díe perfecte lipcombinatie, kan nog wel eens tot een flinke zoektocht leiden. Wil jij net zulke juicy lips als deze celebs? Probeer dan deze producten.

Hailey Bieber

Als iemand bekend staat om haar mooie lippen, is het Hailey Bieber wel. In 2022 kwam Mrs. Bieber met haar eigen skincare-merk Rhode dat zowel bestaat uit huid- als lipproducten. Het is dan ook niet gek dat Hailey zo goed als de hele dag rondloopt met haar eigen Peptide Lip Treatment in haar hand. Op haar TikTok plaatst ze regelmatig video’s waarop ze haar eigen lipproduct, maar ook andere lipliners en -sticks gebruikt. In een Get Ready With me showt Hailey hoe ze de Anywhere Caffeine Lip Liner van Makeup Forever aanbrengt en vervolgens haar lippen verder invult met de lipstick Pillow Talk van Charlotte Tilbury.

@haileybieber

GRWM PT. 2

♬ Indian Summer – HOAX

Rhode Peptide Lip Treatment

Makeup Forever Anywhere Caffeine Lip Liner

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lipstick

 

Matilda Djerf

Niet alleen Hailey zweert bij een combinatie van een lipliner samen met een gloss. Ook Matilda Djerf doet haar lippen op deze manier. Allereerst brengt Matilda de lipliner Iconic Nude van Charlotte Tilbury aan en maakt haar combo net als Hailey af met de Rhode Lip Treatment.

@matildadjerf

june draft of my favorite lip combo🫶🫶

♬ Tainted Love – Soft Cell

Charlotte Tilbury Lipliner Iconic Nude

Zendaya

De lipcombinatie van de natural beauty Zendaya bestaat uit twee lipsticks van het make-upmerk waar ze zelf ambassadeur van is: Lancôme. Eerder vertelde Zendaya in haar Instagram story dat ze regelmatig gaat voor de mix van Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte in 888 Kind Of Sexy en Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte in 155 Burning Lips. Deze combinatie zorgt voor een wat meer uitgesproken look met donkerrode lippen.

Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte 888 Kind of Sexy

 

Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte 155 Burning Lips 

Selena Gomez

Noemen we Hailey Bieber, dan kan Selena Gomez natuurlijk niet achterblijven. Een aantal weken geleden liet Selena, die inmiddels de meest gevolgde vrouw op Instagram is, haar make-up turorial zien op het YouTubekanaal van haar eigen make-upmerk Rare Beauty. In deze video laat ze onder andere zien wat ze precies op haar lippen doet. Zo gebruikt ze de combinatie van de Kind Words Matte Lipliner in Talented en de Kinds Words Matte Lipstick in Talented.

Rare Beauty Kind Words Matte Lip Liner

Rare Beauty Kind Words Matte Lipstick

Ariana Grande

Ook Ariana Grande heeft haar eigen make-upmerk,  R.E.M. Beauty. In tegenstelling tot de lipcombo’s van de andere celebs die toch vaak gebruikmaken van lipliners, gebruikt Ariana een lip stain marker in combinatie met een plumping lip gloss.

Lip Stain Marker Miss Berry 

Plumping Lip Gloss Pink Razor

Deze lipstick van Estée Lauder wil je hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.