Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 20 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

€€€ – Dit is het vermogen van acteertalent Leo Woodall

Als er één acteur is die op dit moment bij iedereen on top of mind is, dan is het wel Leo Woodall. Met zijn vertolking van Dexter Mayhew in One Day stal hij vele harten. Dat hij een fantastische acteur is, is duidelijk. Maar wat heeft hij intussen al verdiend met zijn acteerwerk?

Kan hij het luxe leventje van Dexter Mayhew zelf ook betalen?

Dit is het vermogen van Leo Woodall

Leo Woodall wordt nu al ‘de jonge Brad Pitt’ genoemd. Dat belooft nogal wat. Met zijn acteerwerk, charmes en Britse accent gaat hij ver komen. De bankrekening van Leo verschilt ook iets van die van Brad, al heeft hij zeker een riant bedrag op de bank. Het vermogen van Leo Woodall wordt geschat tussen de 150.000 en 500.000 dollar.

De carrière van Leo Woodall

Leo is een Engelse acteur, geboren in Hammersmith in Londen, die populairder werd na zijn rol in seizoen twee van de HBO-serie The White Lotus. Hij speelde ook in Netflix-hit One Day, Cherry, Nomad en Vampire Academy.

Hij komt uit een familie van acteurs. Zijn hebben elkaar zelfs ontmoet op de toneelschool. Leo’s droom was eerst om een bekende sporter te worden, maar toen hij op 19-jarige leeftijd de serie Peaky Blinders zag, was hij verkocht. Hij schreef zich in bij de Arts Educational School en studeerde daar af in 2019. Leo speelde daarna in enkele films en maakte een paar verschijningen in series. Met zijn rol als Jack, ook wel Essex-guy, in The White Lotus, had hij zijn eerste grote rol te pakken.

Leo speelde zijn eerste hoofdrol als Dexter Mayhew in One Day, de Netflix-verfilming van de gelijknamige roman van David Nicholls. De serie wordt geroemd om het pijnlijk herkenbare en tragische liefdesverhaal, waar het acteerwerk van Leo een groot aandeel in heeft.

Leo’s liefdesleven

Misschien wel de belangrijkste vraag, is er nog hoop? Helaas hebben we slecht nieuws, want Leo Woordall is niet meer vrijgezel. Hij vond de liefde op de set van The White Lotus, bij tegenspeelster Meghann Fahy. Na maanden van speculaties heeft Meghann de relatie insta-official gemaakt met onderstaande post. Wij zijn een illusie armer, maar we vinden ze wel couple goals.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.