Jana Witteman
Jana Witteman Fashion 20 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit bizarre prijskaartje hangt er aan de outfits van Emily in Paris

Geweldig nieuws voor de liefhebbers van seizoen één en twee: vanaf morgen kunnen we weer wegzwijmelen bij de sfeer van Parijs, bij de geweldige – en soms vreselijke – outfits van Emily, en dromen van een carrière als de hare. Oui, oui, tijd voor een nieuw seizoen Emily in Paris. (We can not wait!)

Vriendschap, liefde, carrière: het zit er allemaal in. Maar daarnaast heeft deze serie nog iets iconisch. Iedere aflevering is namelijk tegelijkertijd een soort fashion show. En daar wordt niet op bezuinigd, als we deze prijzen mogen geloven.

Het mag wat kosten…

Dankzij de samenwerking tussen de Amerikaanse adviseur en kostuumontwerper Patricia Field en de Franse ontwerper Marylin Fitoussi zit iedere aflevering van Emily in Paris vol met verrassende outfits. En die zijn niet gratis, op zijn zachts gezegd. Dit prijskaartje hangt er aan de looks die we dit seizoen gaan zien.

Outfit #1: Prijs 1457 euro

Dit is waarschijnlijk geen outfit die je op een gemiddelde doordeweekse dag uit de kast trekt. Emily pakt hier uit met een jurk van ruim 1.000 euro van de Italiaanse ontwerper Guiseppe di Morabito. Om de look af te maken draagt Lily Collins, zoals de actrice in het echte leven heet, een jas die geboren is uit een samenwerking tussen H&M en mode-icoon Iris Apfel.

Outfit #2: Prijs 1211 euro dollar

Ook in seizoen drie van Emily in Paris kunnen we weer genieten van de klassieke Camille Razat. Waar de outfits van Emily bestaan uit verschillende prints, veel kleur en gelaagdheid, is de stijl van Camille een stuk minimalistischer. Een van de eye-catchers die zij dit seizoen draagt: deze oversized blazer van het Franse modehuis Jacquemus. Mocht je zelf willen shinen in dit ontwerp? Dan kun je een ruime 1200 euro afrekenen.

Outfit #3: Prijs 980 euro

Gelukkig zien we Ashley Park ook dit seizoen weer terug. Mindy, zoals we haar kennen in Emily in Paris, verschijnt meestal ook niet in de meest toegankelijke outfits. In seizoen drie kunnen we haar bewonderen in deze opvallende bodysuit van de Franse modeontwerpen Thierry Mugler. Ook deze outfit doet weer behoorlijk pijn in de (gemiddelde) portemonnee: zowel de top als de legging kosten 490 euro.

Kun je ook niet wachten om het nieuwe seizoen te zien? Lees dan hier nog 15 behind-the-scenes feitjes over Emily in Paris die je nog niet kende.

15 behind-the-scenes feitjes over Emily in Paris die je nog niet kende

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.