Emily in Paris seizoen 2: deze knappe gezichten worden aan de cast toegevoegd

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben Emily in Paris in een week afgekeken. De serie stond sinds 2 oktober 2020 op Netflix en het was direct wachten op een tweede seizoen. Dat werd al snel bevestigd en inmiddels is sinds begin deze maand bekend dat de opnames van de serie gestart zijn. Nu wordt ook duidelijk dat er nieuwe gezichten aan de cast worden toegevoegd.

Wij stellen ze aan je voor.

Emily in Paris: seizoen 2

De serie zit vol heerlijke clichés en heeft daardoor de perfecte feel-good vibe. Het is dan ook geen verrassing dat de serie van dezelfde hand komt als Sex and the City. Darren Star heeft met Emily in Paris wederom zijn succes bewezen. De tien afleveringen van het eerste seizoen waren er niet alleen bij ons, maar bij velen met ons, in één klap doorheen. Fans vroegen Netflix op social media om een tweede seizoen en hoewel het lang stil bleef, bevestigde Netflix al snel een nieuw seizoen. Schrijver Darren Star vertelde al eerder over het tweede seizoen.

15 behind-the-scenes feitjes over Emily in Paris die je nog niet kende

“In season 2, she’s going to be more of a part of the fabric of the world she’s living in. She’ll be more of a resident of the city,” vertelde hij aan OprahMag.com. “She’ll have her feet on the ground a little more. She’s making a life there.” Maar daar blijft het niet bij, want er worden ook nieuwe gezichten aan de cast toegevoegd. En dat belooft weer veel drama.

Deze tweets beschrijven precies wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Emily in Paris

Nieuwe gezichten

Nadat we hebben kunnen kwijlen bij de verschijning van Gabriel in seizoen 1, maakt Netflix bekend dat er nieuwe (good looking) gezichten aan de cast worden toegevoegd. “Jeremy O. Harris will play an iconic fashion designer, Lucien Laviscount joins as a Brit who gets under Emily’s skin before she starts to like sarcastic charm, and Arnaud Binard guest stars as the party boy owner of a popular Saint Tropez nightclub.” Na het zien van deze gezichten kunnen wij niet wachten op seizoen 2 van Emily in Paris.

Wacht effe – Zó oud is Emily dus in Emily in Paris en het internet gaat los

Reageer op artikel:
Emily in Paris seizoen 2: deze knappe gezichten worden aan de cast toegevoegd
Sluiten