Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

F1-Daniel Ricciardo was aanwezig op het Met Gala en had bijzondere interactie met deze actrice

Het blijft altijd een bijzondere gelegenheid, het Met Gala. De gastenlijst is elk jaar anders en het is leuk om te zien (en van tevoren te raden) wie er aanwezig zijn. Ook de Australische Daniel Ricciardo, Red Bulls derde F1-racer, liep gisteren over de trappen van het Met. Geen hele extravagante outfit, wel heel stijlvol. Je zou hem misschien niet zo snel verwachten op zo’n event, maar dat hij er wel hoort merk je aan de reactie van een hele bijzondere actrice.

F1-Daniel Ricciardo was aanwezig op het Met Gala en déze iconische actrice blijkt fan

Met bijzondere interactie bedoelen we niet als ‘love interests,’ maar gewoon wederzijds respect. Misschien nog wel mooier op zo’n avond. Daniel liep op de trappen en kwam een van onze favoriete actrices tegen, namelijk Anne Hathaway. De Devil Wears Prada-actrice is daar helemaal op haar plek, een plek waar Andy Sachs jaloers op zou zijn. Maar dat Anne zelf een klein fan girl momentje heeft als ze Daniel tegenkomt.. hadden we niet verwacht. “I’m a huge fan,” vertelt ze met een enorme glimlach aan Daniel. Hoe kan dat ook anders.. Daniel is zo mogelijk de meest vrolijke én grappige man die je op het circuit gaat tegenkomen.

Bekijk het schattige moment hieronder:

@agathadr3

🎥 Allure on Instagram #metgala2023 #annehathaway #danielricciardo #fypシ

♬ original sound – Agatha DR3

Van F1 naar girlband

Zoals we al zeiden, het is een bijzondere aangelegenheid. Er gebeuren ook altijd onverwachten dingen, in onverwachte combinaties. Doja Cat komt als.. kat, er ontstaat een heuse girlband met Madeline Cline, Aubrey Plaza en Stella McCartney én Anna Wintour onthult wie ze echt graag op het gala zou willen zien.

Er is al heel wat geschreven, en ook al heel veel gereageerd. Wil je de beste internetreacties lezen op het gala van gisteravond? Positief of negatief: wanneer de mensen wat vinden trekken ze massaal naar Twitter om hun mening te spuwen. Zo ook gisteravond.

TikTok is obsessed met deze vrouw die op een hilarische manier haar pony op z’n plek houdt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.