Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Volgens fans lijkt de dochter van Travis Barker sprekend op deze Kardashian-Jenner

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben officieel een jaar een relatie. Ze zijn tegenwoordig niet alleen verloofd, maar ook hun gezinnen komen samen tot één grote familie. Gelukkig zijn de Kardashian-Jenners niks anders gewend, want de familie bestaat uit vijf zussen. Nu zeggen fans allemaal dat de dochter van Travis, Alabama Barker, op deze Kardashian-Jenner lijkt.

We verklappen één ding: het is niet Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

We kunnen wel zeggen dat de wereld toch even in shock was toen Kourtney Kardashian en Travis Barker bekend maakten dat ze een relatie hadden. Toch waren ontzettend veel fans ook erg blij voor het koppel. We kunnen namelijk allemaal zien dat de liefde eraf spat bij Kourtney en Travis en dit bewijzen ze door geregeld een intieme foto op Instagram te delen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn vanaf 17 oktober 2021 ook verloofd en dit betekent dat hun twee gezinnen binnenkort een grote familie gaan vormen. Dit lijken de kinderen niet erg te vinden, want fans gingen eerder al helemaal los om de TikTok-video die Alabama Barker samen met North West en Penelope Disick heeft gemaakt. Ook Penelope lijkt het helemaal prima te vinden dat haar moeder een nieuwe vriend heeft.

Alabama Barker

Nu Alabama Barker zich klaar maakt om zich toe te voegen aan de populaire reality-familie lijkt het erop dat ze al helemaal tussen de Kardashian-Jenners past. Volgens fans lijkt ze ontzettend veel op een Kardashian-Jenner zus en het heeft alles te maken met de outfits die ze de laatste tijd draagt. Fans zeggen namelijk allemaal dat ze ontzettend veel op Kylie Jenner lijkt.

Kylie Jenner Alabama Barker
Instagram / @kyliejenner

In recente Instagram-berichten hebben fans gespot dat de 16-jarige influencer ontzettend begint te lijken op Kourtney’s jongere zus Kylie Jenner en dat ze zelfs in dezelfde outfits loopt. Zo poseert Alabama in een post van oktober in een catsuit die ontzettend veel lijkt op de catsuit die Kylie in maart 2020 droeg. Ook zien we Alabama in dezelfde lila fluwelen jurk die Kylie een paar jaar geleden droeg.

Kylie Jenner Alabama Barker
Instagram / @kyliejenner

Fans

We kunnen dan ook wel stellen dat fans direct naar social media zijn gegaan om deze gelijkenis te bespreken. Zo geven velen fans aan dat Kylie Jenner in 2018 ook lang golvend blond haar en volle wimpers rockte. Niet zo gek dus dat fans allemaal zeggen dat Alabama Barker de nieuwe Kylie Jenner gaat worden.

Zo schrijft een fan: “Alabama Barker the next Kylie Jenner” en andere fans schrijven: “Alabama Barker is about to be the next Kylie Jenner i swearrrr”, “I can guarantee alabama barker bout to be the next kylie jenner” en “It’s very clear that Alabama Barker is the next Kylie Jenner! She has such a je ne sais quoi about her.”

Wat vind jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.