Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 24 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans maken allemaal dezelfde grap over deze video van Kourtney en Travis én het verwijderen van de kousenband

Het kan je niet ontgaan zijn dat afgelopen weekend Kourtney Kardashian en Travis Barker voor de derde keer (!) in het huwelijksbootje zijn gestapt. De volledige Kardashian-Jenner familie reisde voor de gelegenheid af naar het prachtige Portofino in Italië om daar drie dagen te genieten van heel wat luxe en ontspanning. Van de dagen in Italië zijn -hoe kan het ook anders- heel wat foto’s en video’s gemaakt. Zo ook deze video waarin Travis Barker de kousenband van zijn kersverse vrouw verwijderd met zijn tanden in het volle zicht van de aanwezige gasten. We hadden ook niets anders van ze verwacht.

Fans maken allemaal dezelfde grap over de video.

Bruiloft in Portofino

Afgelopen zondag gaven Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar opnieuw het ja-woord in Italië. De trouwjurk die de 43-jarige Kardashian droeg leverde aardig wat kritiek op: fans gingen compleet los op Twitter en lieten weten teleurgesteld te zijn. Toch hield dit Kourtney niet tegen om de prachtige plaatjes van haar bruiloft te delen op haar Instagram-account. Gelijk heeft ze. Kourt heeft inmiddels ook haar naam op haar social media-account verandert naar Kourtney Kardashian Barker. Cute.

Aan de prachtige ceremonie, die in dit dure kasteel werd gehouden, ging een mini-vakantie in Italië voor de volledige Kardashian-Jenner familie vooraf. Tijdens deze dagen genoot het gezelschap van het prachtige Portofino en dit leverde niet alleen jaloersmakende foto’s op de Instagram-accounts van de dames op, maar óók hilarische beelden. Zo had Kendall Jenner aardig wat moeite met het beklimmen van een trap door de strakke jurk die ze droeg. LOL.

Hilarische video bruiloft

Naast de video van Kendall, is er ook een hilarische video opgedoken van Kravis en fans maken allemaal dezelfde grap erover. Op de video, die oorspronkelijk geplaatst werd op het Instagram-account van Travis’ dochter Alabama Barker, zien we hoe Travis de kousenband van zijn Kourtney afdoet met zijn tanden. De twee konden niet wachten met elkaar uitkleden tot ze bij hun hotelkamer waren, maar besloten dit dus al voor de neus van de gasten – waaronder hun kinderen – te doen.

Instagram account @tipsydrunk besloot een meme van de clip te maken. “If I bump into him tonight, I’m not even gonna say hi”. Daarna voegt het account “Also me” toe met daaronder de video van Kourtney en Travis, ennnnn you get the rest.

De caption van de Instagram-post luidt: “Someone check on P!!!”. Deze caption verwijst naar Penelope’s reactie op het kleffe gedrag van haar moeder Kourtney en Travis Barker in het openbaar. Penelope en de rest van de kinderen van Kravis zijn namelijk helemaal klaar met de Public Displays of Affection van hun ouders.

Reacties

Fans vinden de meme van @tipsydrunk hilarisch en liken ‘m massaal. De reacties onder de video maken de meme nog grappiger. Zo reageren fans met: “Penelope crying right now and has Scott on speed dial” en “P done she had enough at this point 😂”. Daarnaast reageert iemand met “Lord please don’t make me mid-life crisis this hard.” Ook maken fans grappen over Scott, die net als zijn kinderen niet gediend is van het kleffe gedrag van Kravis. “Scott is punching the air right now” en “Scottt are you good bro???????” zijn enkele van deze comments.

Bye bye puisten – Op deze manier verberg jij het best een puistje en het is heel makkelijk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.