Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Instagram is in shock door de tatoeages van Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben nu bijna een jaar een relatie. Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen het stel dat sinds 17 oktober officieel verloofd is. Ze kunnen in ieder geval niet van elkaar afblijven en dit zien we dagelijks op de intieme kiekjes die ze op Instagram delen. Nu heeft Travis opnieuw een foto van Kourtney Kardashian gedeeld en fans zijn dit keer weer compleet in shock.

Kourtney Kardashian zit op de foto namelijk compleet onder de tatoeages.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker Instagram-officieel werden. Hoewel het voor veel fans een shock was, zagen wij hun relatie wel aankomen. Wij zagen – als echte Keeping Up With The Kardashians-fans – in oude beelden al dat er een chemie aanwezig was tussen het stel.

Toch duurde het nog een hele tijd voordat er een romantische relatie ontstond. Nu de twee eindelijk bij elkaar zijn spat de liefde er vanaf en zien we ontzettend vaak sexy foto’s voorbijkomen. Ook lijken Kourtney en Travis steeds meer dezelfde stijl te krijgen. Toch ging het gister een stapje verder, want toen deelde Travis Barker een foto waarop Kourtney Kardashian compleet onder de tatoeages zit.

Instagram-foto

Zoals we allemaal weten is Travis Barker niet vies van een tatoeages. Beter gezegd: hij zit zelfs helemaal onder. Dit in tegenstelling tot Kourtney Kardashian, die helemaal geen tatoeages heeft. Althans, dat dachten we, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Travis Barker plaatste gister namelijk een Instagram-foto waarop Kourtney onder de tatoeages zit.

“@indiangiver 🌹🦋🕷”, schrijft hij bij het bericht wat hij met zijn 6,3 miljoen volgers deelt. Op de foto zit Kourtney op zijn schoot, met een vlinder op haar borst, bloemmotieven op haar schouders en een slang op haar onderarm. Helaas – voor fans van de look – zijn de tatoeages van Kourtney niet echt. De foto is namelijk een bewerking van een originele foto uit juni 2021. Kunstenaar Cheyenne Randall is verantwoordelijk voor de tatoeages en deelt het proces met de caption: “This was a fun one working on top of this dope photo of @travisbarker @kourtneykardash by @kulikulikulik ✌🏽”

Reacties

Fans lijken ontzettend in shock te zijn door de foto. Zo schrijft een fan: “Strange how she changes for him, hair, clothes, tattoos. Nothing is left of Kourtney” en andere fans schrijven: “That better just be a henna tattoo lol”, “Stop changing yourself for a man ..I can’t 😂😂😂” en “Oh for the love of the God….”

Toch zijn er ook fans die helemaal weg zijn van deze nieuwe look bij Kourtney. Zo schrijft een fan: “kourtney actually looks awesome with tattoos 😍” en een andere fan schrijft: “Just when i thought kourt couldn’t get any hotter 😍🥵”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.