Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze foundation kwast gaat compleet viraal op TikTok en zorgt voor een flawless finish

TikTok: je hebt de app vast en zeker op je telefoon staan. Als je een beetje op ons lijkt is de kans groot dat je dagelijks op het platform te vinden bent. Niet alleen om video’s te plaatsen, maar ook om uren lang op je FYP te scrollen. Als je dat doet is de kans groot dat je deze foundation kwast al voorbij hebt zien komen, want TikTok is compleet obsessed.

De kwast zorgt voor die flawless finish.

TikTok

TikTok staat tegenwoordig echt niet alleen meer vol met dansvideo’s. De app is de laatste jaren namelijk uitgegroeid tot een van de grootste social media-platvormen van de wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat er video’s van over de hele wereld op TikTok te zien zijn. Zo zijn gebruikers op dit moment compleet obsessed met de TikTok-hack waarmee je gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets scoort.

Daarnaast staat TikTok ook vol met tips en tricks op het gebied van mode en beauty. Zo zijn dit de TikTok-modetrends van 2022 en is perzikkleurige make-up een van de grootste beautytrends van 2022. Toch is er altijd plek voor een nieuwe TikTok-trend en die hebben wij gevonden. Er gaat op dit moment namelijk een foundation kwast compleet viraal op TikTok.

De #FourDots TikTok-make-uptrend moet ervoor zorgen dat mensen je aantrekkelijker vinden

Foundation kwast

Als je gebruik maakt van foundation, weet je dat er twee verschillende groepen zijn. Zo is er groep mensen die graag een kwast gebruiken om hun foundation aan te brengen en de andere groep is fan van de welbekende beautyblender. Toch gaat er op dit moment een kwast viraal op TikTok die zelfs de beautyblender-fans twee keer laat nadenken.

Tiasa Muda – @tiasamudaa – was een van de eerste TikTok-gebruikers die liet zien hoe de kwast werkt. Niet veel later begonnen grote influencers de kwast massaal te gebruiken. Zo ook NikkieTutorials – @nikkietutorials – die de video van Tiasa linkte en vervolgens liet weten wat zij van de kwast vindt.

@nikkietutorials umm this brush?! #foryou #fyp #transformation @tiasamuda 🏳️‍🌈💉🩸 ♬ original sound – nikkietutorials

Reacties

In de video’s van zowel Tiasa en Nikkie is te zien dat de foundation kwast het product op een flawless manier over hun gezicht verdeelt. Niet zo gek dus dat andere TikTok-gebruikers de kwast op dit moment massaal aan het inslaan zijn.

Daarnaast reageren ze allemaal hetzelfde onder de video’s. Zo schrijft een fan: “It’s amazing. Better than sponges, brushes. And no tapping in. No flaws.” Andere fans schrijven: “I’ve had one of these for ages, they are really good!”, “I have one of these I’d be lost without it now it’s brilliant 🥰” en “Just ordered this thank u for ur review.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.