Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Cute! Gigi Hadid neemt datingadvies aan van een 87-jarige vrouw

Gigi Hadid is een van de meest geliefde modellen van dit moment. Zowel haar mode-, als interieur- en food-advies volgen wij (en de rest van de wereld) maar al te graag op. Maar ook Gigi zelf neemt graag advies van anderen aan, zo kreeg ze deze handige levensles van een 87-jarige vrouw.

Cute.

De knipperlicht relatie van Gigi en Zayn

Het was november 2015 toen Gigi Hadid voor het eerst werd gespot met Zayn Malik. Beide waren ze net uit elkaar gegaan met hun voormalige relatie. Al snel werd de relatie meer serieus en in december postte de One Direction zanger een polaroid van de twee samen. In de maanden die volgde bleef een officiële bevestiging uit, maar toen Zayn’s eerste solo muziekvideo werd gelanceerd met Gigi Hadid als zijn grote liefde was meteen de hele wereld op de hoogte. Hoe het verder liep weten we allemaal. Ondanks een knipperlicht relatie van jewelste, werden Gigi en Zayn in September 2020 ouders van hun dochter, Khai.

Leonardo DiCaprio verbrak voor Gigi zijn ’25-regel’

Ondanks dat het model en de zanger voor de buitenwereld gezien werden als hét sprookjeskoppel was het in oktober 2021 weer zo ver. Gigi en Zayn gingen uit elkaar. De wereld hoopte nog even dat het gewoon weer goed zou komen totdat Gigi vorig jaar gelinkt werd aan Leonardo DiCaprio. De twee werden samen gespot, gaven toe zich aangetrokken te voelen tot elkaar en Leo verbrak zelfs zijn 25-rule. Waar we stiekem dachten dat de twee elkaar nog steeds, op een rustig tempo, beter aan het leren kennen waren, leek afgelopen weekend tijdens Coachella heel wat anders aan de hand te zijn.

Geruchten over nieuwe scharrel van Leo

Leonardo DiCaprio werd bij het muziekfestival in California gespot met een ander 25+ model, Irina Shayk. Of ze ook echt aan het daten zijn is nog niet bevestigd. Maar ja – ook Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn blijkbaar toch écht aan het daten, dus wij kijken nergens meer van op. We kunnen ons zomaar voorstellen wat Gigi van alle dating-roddels van Leo vindt. Mocht zij nog wél echt geïnteresseerd zijn in de Titanic-acteur is dit natuurlijk niet leuk om te horen. Daarom repostte ze het – zeer duidelijke – advies aan van een 87-jarige vrouw op Instagram.

Advies van oma

Op een Instagram post van @sorryaboutthiswall staan 10 bejaarden die hun iconische dating-advies met de wereld wilden delen. Zo geeft Aileen van 90 op de hilarische tip: “Make sure he has a loaded wallet“. Tom van 87 adviseert om je vriendin te behandelen als een prinses. We kunnen ons in beide helemaal in vinden. Toch is er één pareltje waar we het allermeest om moeten gieren – en Gigi blijkbaar ook. Gigi repostte haar advies en we kunnen ons zomaar voorstellen dat ze het advies van de 87-jarige June de komende tijd flink ter harte zal nemen.

Gigi Hadid post dating advies story Instagram
Instagram

Leonardo DiCaprio is gespot met Irina Shayk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.