Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Nu als de meest iconische dubbeldate: Taylor Swift en Travis Kelce gaan op vakantie met dit bekende stel

Taylor Swift en Travis Kelce zijn het celebritykoppel van dit jaar – en vorig jaar. Daarnaast ontstond er een heel onverwacht, maar nu al iconisch stel in 2023, namelijk Gigi Hadi en Bradley Cooper. Nu gaan deze twee stellen met elkaar op vakantie.

En het is nu al de meest iconische dubbeldate van 2024.

Taylor Swift en Travis Kelce op vakantie met Gigi Hadid en Bradley Cooper

Travis Kelce en Taylor Swift zijn samen met Bradley Cooper en Gigi Hadid op een privéuitstapje naar Carmel-by-the-Sea in Californië, zo bevestigt Page Six. Hoe zei daarachter zijn gekomen? Een bron hoorde de moeder van Travis Kelce erover praten tijdens de QVC’s Age of Possibility summit in Las Vegas.

Naast het verhaal van Travis’ moeder, beweert een fan dat ze Travis en Taylor heeft gezien toen ze aan het dineren waren in het La Bicyclette Restaurant in de stad. Zo is de cirkel weer rond.

Gigi Hadid And Bradley Cooper Out For Lunch - NYC
ANP

Hoe zit het met Gigi Hadid en Bradley Cooper?

Taylor Swift en Travis Kelce maakten hun relatie in september 2023 bekend. Sindsdien zijn ze vaak samen gespot. Zo kwam Travis naar de tours van Taylor en Taylor naar de Super Bowl van Travis. Er is zelfs al sprake van een verloving op de planning. Maar hoe zit het met Gigi Hadid en Bradley Cooper?

Dat gaat er ook serieus aan toe. Het stiekeme gedoe is eraf en Gigi heeft in januari al de moeder van Bradley ontmoet. Hoewel Gigi en Bradley meestal in New York gespot werden, waren ze die maand ook samen in Londen. Ze pakten samen de jet vanuit New York voor een romantische get away.

En daar gebeurde op 25 januari iets opvallends: de twee werden hand in hand gespot. En daarmee is dat de eerste (milde) vorm van PDA van het stel – wat ook meteen de romantische klik bevestigde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.