Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Modetrends 2 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Grijze panty’s worden de modetrend van dit seizoen: zo draag je ze

Panty’s worden steeds populairder in de modewereld. Je hebt ze in allerlei kleuren, maar de kleur die nu veel gespot wordt, is grijs. Zo waren de grijze panty’s veel te zien op de catwalks en in de najaarscollecties van verschillende merken.

Eerder werden panty’s vaak alleen gebruikt voor praktische doeleinden, zoals het warm houden van je benen of gewoon voor onder een rokje of jurkje. Tegenwoordig wordt het al item meer gezien en gedragen als fashion statement, dit is te zien bij verschillende shows en collecties van merken.

Ook op straat wordt het gezien bij de fashion crowd. Het begon allemaal met de no-pants look, waarvoor nu veelal een grijze panty wordt gekozen.

Grijze panty

Er zijn al verschillende kleuren panty’s trending geweest in de modewereld. Zo hebben we onder andere al witte, rode en panty’s met print gehad. De kleur die nu veel te zien is, is grijs. Een van de redenen waarom deze kleur panty zo populair is, is omdat het een minder harde uitstraling heeft dan bijvoorbeeld een zwarte panty. Hierdoor geeft het een verfijnde en meer ingetogen twist (à la Sophia Richie) aan je look. De grijze panty’s zijn te zien in de najaarscollectie van Miu Miu en Fendi.

Zo wordt het gedragen

Een grijze panty past bij elke gelegenheid en outfit. Of je nu een avondje uit gaat, naar kantoor gaat of lekker een wandeling gaat maken in de stad, het past overal bij en geeft aan elke outfit een twist zonder dat het te veel opvalt. Een grijze panty wordt meestal gedragen met neutrale kleuren, denk aan wit, zwart, beige of bruin. Draag het onder tijdloze kledingstukken. Het wordt veel gedragen met blazers, blouses, trenchcoats en noem maar op. Wat betreft de schoenen, zie je het meeste dat de panty’s worden gedragen met laarzen of een classy paar hakken.

Miu Miu – Winter collectie ANP
Fendi – Herfst/Winter collectie ANP
@veritaaaaaaaa

Styling grey tights, which is your fav? #greyoutfit #greytights #winterfashion

♬ Never Lose Me – Flo Milli

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.